Fredag!

Nu ska jag åka iväg till lina snart :) Ska ut sen, blir förhoppningsvis kul :D
Har färgat löshåret idag, blev lite mörkare än mitt riktiga hår, men de e förmodligen pga att mitt hår blivit lite solblekt sedan jag färgade det :)
Såhär tänkte jag se ut ikväll:

Altanmys med brudarna!

Igår var vi här ett tag och myste på min altan med lite gott att dricka :) Sedan kom boysen och efter ett tag drog vi vidare till centrum för att spela volleyboll. Gick inge vidare eftersom vi hade en fotboll xD Haha, så blev inte så mycket spelande för vår del, satte oss istället i gräset och pratade :)






Hamburgareee!!


Ligger i sängen nu lite smått bakis och har världens suuuug efter hamburgare!! Jossi ligger och tjatar på mig att jag ska gå och fråga mamma om vi kan få åka till big boy och äta ^^ Har en känsla av att det blir ett nej, men då finns alltid grillen här nere i centrum :)
Färgade ju håret igår till min naturliga färg, blev jättebra tycker jag (och det blev inte grönt yeeeyy!).
Ne men nu måste jag gå upp och tigga skjuts till big boy,

Cya!

Skor!


Är ju fetrea på nelly.com nu så passade på att köpa mig ett par skor :) Tyckte dom var värda 175 spänn iaf, ingen frakt heller ;)

En vecka kvar!

Nu är det vara en arbetsvecka kvar här på gotland, sen bär det av hemåt! Blev ganska lagom med fyra veckor känner jag, längtar hem ganska mycket nu :) Men det har varit jättebra här och ångrar inte en sekund att jag tog det här jobbet!
I fredags var vi på en invigning av en bevattningsdamm, blev grillning och underhållning :) var helt okej, men hur kul kan det bli med 100 medelålders gotlänningar? Det var två trubadurer som underhållning, bara det att jag inte begriper ett ord av vad dom säger^^
Har hunnit med lite shopping också, men bilder på det lägger jag upp när jag kommer hem på lördag :)

Bild från invigningen i fredags! Tunika H&M 50 kr

Tatuering på g

Velat ha en tatuering ett tag men inte riktigt vetat vad, men nu har jag tänkt ut ett motiv jag vill ha och vart jag vill ha den :) Tycker personligen att det skulle vara skitsnyggt med detta motiv på insidan av handleden några centimeter längre mot armvecket. Vill hem nu och göra en tatuering :D Vad tycks?


Gotland


Vet att uppdaten varit urusel, men har inte haft så mycket tid till att blogga.
Här på Gotland ere strålande sol varje dag och 25 grader! Helt underbart, synd att man blir tvungen att vara inne och jobba i så fint väder. Men nu när det varit helg har jag och brorsan varit och stekt på stranden, så lite brun har man blivit också.
Beträffande jobbet så trivs jag jättebra! Alla är jättetrevliga och det går jättebra allting :) Har bara tre veckor kvar nu och känns som att dom veckorna kommer gå fort, hoppas det iaf. Saknar Sundsvall och alla vänner.
En sak jag håller på att längta ihjäl mig till är Yran! Jag och becca ska dit, kommer bli så kul, men dock lite småäckligt eftersom vi ska tälta^^ Men det går nog bra :) Det var allt från mig för tillfället,

Hejsvejs!


RSS 2.0