Midsommar!


Hej!
Åh vad jag längtar till midsommar nu, ska bli så kul med hela gänget samlat :D ska få vara lite makeupartist också så finns massa olika anledningar till varför jag längtar!
Har inte gjort så mycket på midsommar på ett tag nu eller så har det blivit lite kaos haha så ska bli kul att göra något som man planerat lite mer. 
Vi ska vara ute i Njurunda hos Sandras föräldrar och ha en massa skoj hela dagen! Man hoppas på fint väder men ser lovande ut iaf ;)

Nya braxor!


Hej!
Ikväll ska vi ut och äta med Elin, Joel och Tony :) Elin fyllde nämligen 20 i onsdags så vi ska fira det med lite god mat på Biteline! 
Var i Birsta med henne idag och inhandlade bl a. byxorna på bilden ovan, dom är från Gina Tricot! Skorna är Jeffery Campbell och linnet också Gina Tricot. Tänkte ha den outfiten ikväll, 

pusshej!

Lite shopping :)

Hej!
Igår köpte jag en asball decor till min resväska så ingen ska kunna ta fel :D
Idag tog jag en liten runda och hittade en jättesöt rosa kavaj och en mysig lavendelfärgad kofta! Koftan kostade 100 kr på hm, och kavajen 249 kr på Åhléns.
Hejsvejs!

Pimpad!

Hej!
Hittade en jättefin decor till min dator på panduro idag, 49 kr tyckte jag den var värd :)


Presenter :)

Fick inte så många presenter av den enkla anledningen att jag fick en dator :) men är sjukt nöjd med det jag fick!

FÖR JAG HAR TAGIT STUDENTEN!

FY FAN VAD JAG ÄR BRA ;) känns så skönt att det äntligen är över men samtidigt ångestfyllt då det kommer bli så tomt utan alla underbara klasskamrater! Nu är allt ansvar på mig och det är upp till mig vad det ska bli av mig haha undrar hur det kommer gå, SPÄNNANDE!

Imorgon smäller det!!

Nu pirrar det rejält i magen! Imorgon tar jag studenten, en dag jag har väntat länge på!
Ska snart till Linas studentmottagning och äta gott :D
Puss!!


Lite bilder från resan


Kalla Sverige..

Fy vad pissigt det känns att komma hem till sånt här väder :( vill bara tillbaka till Turkiet nu! Men drar eventuellt iväg igen med lina snart :D
Vi kom iaf hem igår kväll! Lägger upp lite härliga bilder från semestern senare

Pöss!


RSS 2.0