blåa linser :)

Hejsan!
Idag fick jag hem mina blåa linser, är supernöjd och dom ser jättenaturliga ut!
Dom är också väldigt bekväma i jämförelse med andra färgade linser jag provat :)
Om ni vill beställa från fargadelinser.com så har jag en fin liten rabattkod här som ger alla 10 % på ditt köp!
Uppge denna kod i kassan så blir det snäppet billigare: BLOGG2011FARGADELINSER
Nu ska vi snart iväg och käka biteline mums!
Pusshej ;)

Zzz från Ikea!

Hejsaan!
Har gjort mitt livs bästa köp, en rosa uppblåsbar resekudde! Älskar att det än kiltad och rosa och den kostade bara 60 spänn på Ikea :D efter allt resande den senaste tiden har jag kommit på att det kan vara bra att ha när man nästan sitter och bryter nacken i sömnen annars i dom sjukt obekväma stolarna på både tåg och flyg! den kommer att följa med mig på alla resor framöver :)

Hejdååe ;)


Mys hos mamma!

Hejsan!
Är hos mamsen och har lite mor och dotter mys! Har ätit middag här och nu har vi fikat. Jättemysigt!


Färgadelinser.com

Hejsan!
Har funderat på att köpa ett par blåa linser för att hotta upp min ögonfärg lite :) Den är ganska blandad med gult,grönt och blått och skulle vilja ha en mer klar ögonfärg. Och det är superenkelt med färgade linser! Jag tycker själv att det inte känns att ha dom och att det är jätteenkelt att sätta i dom! Man lägger dom lätt på fingret, drar ner undre ögonlocket och trycker i lätt, och blickar lite så dom kommer på plats :) Busenkelt!
Tror det blir dessa : http://www.fargadelinser.com/fargade-linser-utan-styrka-alla-fargade-linser-freshlook-colors-blue-utan-styrka-p-370.html
Här köper du färgade linser hos fargadelinser.com

Gårdagens!

Hej!
Köpte en halsring och en earcuff igår :) den guldiga halsringen är från kappahl och earcuffen från glitter(29kr!!). Var sen till birsta med sebastian och köpte nytt tangentbord, underbart när det fungerar!
Ska på nästa lektion nu så hörs!
Puss!

200 dagars!

Tjenare!
Nu jävlar ska det röjas! Jag och Lina ska ut ikväll på 200 dagars, och det innebär att det är 200 dagar till studenten!! Måste ju så klart firas :) Inte långt kvar nu ;) Ska dra till bussen snart så hinner inte skriva så mycket men då vet ni vart jag håller hus ikväll.
Ses i dimman haha puss!

Fredag!! :D

Äntligen fredag!
Ikväll ska jag och älsklingen mysa och bara ta det lugnt :) Ska bli skönt!
Efter skolan ska jag åka iväg och klippa håret på morfar, han ringde igår och hade typ panik för att han var så långhårig sa han haha :) Då kanske man tjänar en liten slant till och med!
Inviger min asfräna jacka som jag köpte i spanien idag :D Älskar den!! Tyvärr så kommer jag inte kunna ha den så länge för att den är lite tunn att ha när det blir riktigt kallt..
Hejsvejs!

Torsdag!

Hejsan allihopa!
Fick för mig att kapa av luggen i förrgår, hatar när den ligger slickad efter ansiktet och gör håret platt och tråkigt! Antingen ska den vara lika lång som övriga håret ungefär eller lite kortare. När jag klippte hellugg för ett år sedan gillade jag när den växt ut lite, riktigt snyggt med mittbena! Så nu är det lite liv i håret igen :D
Idag ska jag försöka pallra mig ner till gymmet.. får se hur det går haha! Haft gymkort i två månader och gått dit en gång så dags att sätta igång! Nu när skolan är lite lugnare så borde jag ju lyckas gå dit två ggr i veckan iaf.
Lektion nu så hejsvejs!

Älskar dig

Här är några fina bilder på mig och Sebastian från Jerez.
Min underbara älskling och jag förlovade oss i Spanien, och det känns underbart bra! Har aldrig älskat någon som honom och blir mer och mer kär för varje dag som går<3 Du är det bästa som hänt mig gubben, vill aldrig vara utan dig!

Pälsväst

Har irrat runt och letat pälsväst hur länge som hellst och inte hittat någon, när jag och Sofia gick in på Zara i barcelona var det sista jag tänkte på att hitta en fin pälsväst till bra pris. Men vad fel jag hade! Hittade en underbart mjuk och asfin pälsväst för 399 kr! På alla andra ställen kostade de typ 600 spänn så jag blev glatt överraskad! :D

Hemma från spanien!

Hejsan!
Nu är jag hemma från spanien x2 haha :) Det har varit jättekul och mysigt! Var jättedåligt väder i Jerez så blev inte mycket solbränna men lite hann man med sista dagen. Haglade till och med! Inte ens upplevt så dåligt väder i Sverige någon gång å då ere illa haha!
Måste verkligen plugga järnet nu så vi hörs lite senare ;)
puss!

RSS 2.0