Feathers

Bilden tagen från google, såå snygg!
Hellou!
Sitter och funderar lite över snygga tatueringar man skulle kunna göra och har kommit på att det är så sjukt snyggt med fjädrar! Vill ha en på revbenen soo bad, blir nog en till sommaren med någon snygg text under :)
Vad tycks?

Märks nu!

Hejsan!
Det är helt sjukt hur man inte märker det så mycket förns man kollar på före- och efterbilder, fattar inte hur jag kunde låta mig gå upp till 74 kg och utan att märka något! Har nu gått ner till 66,5 kg och jag har 60 som mål :) Vi får se hur det går men är mer bestämd nu än någonsin! Mer uppdate om min vikt kommer senare men har tänkt nå mitt mål till studenten iaf :D
Wish me luck ;)

Ricinolja!

Hejsan!
Har de senaste testat det jättemånga pratar om ska göra så håret växer snabbare nämligen att kleta i ricinolja i håret. Måste säga att man märker inget om man inte tar bilder och kollar före efter för blev så sjukt förvånad nu när jag såg skillnaden, det funkar verkligen!!
Det jag har gjort är att jag har köpt apotekets ricinolja kostar 40 kr, kletat in det i hårbottnen och sedan låtit det sitta ca 30 minuter och efter det tvättat håret som vanligt. Trodde aldrig att det skulle funka men se på fan :) Inte säkert att det funkar på alla men här är en före och efterbild iaf, började med detta lördagen 7e Januari :)

Paket från Asos!

Fick redan idag mitt paket från asos där min studentklänning var med! Den är mycket finare i färgen än på bilden från hemsidan då den är mer cremefärgad än vit :) blir så jäkla vitt annars.
Tog lite egna bilder också som gör den mer rättvisa, märket är "Lipsy" som jag personligen tycker verkligen kan sin sak! De flesta av deras klänningar är jättefina och jag hade verkligen tur som fick den för nästan halva priset :D
Hejsvejs!

Studentklänning!

Hejsan!
Vet att det var hundra år sedan jag uppdaterade haha men blir ju så mycket under jul och nyår ;)
Har iaf hittat och beställt en jättefin klänning som jag tänkte ha på studenten! Den kommer från Asos och den var ju såklart på rea haha, jag är ju så galen i rea. Lite tidigt egentligen, men lika bra att vara ute i god tid! Får hoppas på att man är ensam om den också :)
Hejsvejs!

RSS 2.0