Snön tar aldrig slut!

Hej!
Kom precis hem från Ivar och hade snö upp över knäna när jag skulle ta mig in till huset, varken jag eller mamma har varit hemma på hela dagen^^ Blev ju tvungen att skotta så mamma tar sig in sen :)
Idag på skolan blev jag och Denise äntligen klara med caseuppgiften, åh det kändes så himla skönt! Så vi gick hem med stolthet :D Sen efter skolan följde jag med Ivar hem (han fick skotta han med). Vi lade oss i soffan och tog det lugnt, höll nästan på att somna xD Är sjukt trött nu också så ska nog ta och lägga mig tidigt ikväll, ska bli så skönt att krypa ner i sängen :)

Såhär ser det ut ifrån köksfönstret^^ sjukt mycket snö!
 
Blev ganska brun av solningen i tisdags, höll i sig ganska bra också :)


Snö, snö och åter snööööööö


Solade ju som sagt med Denise igår, hehe brände mig lite i ansiktet och är fortfarande lite röd :O är lite förvånad över att det tog så bra på bara 16 minuter ^^ Nu ska jag sätta mig och göra en uppgift som ska vara inskickad idag.
Juste! Har inga pengar eller gratis sms på telefonen så kan inte svara på sms :)

Ny ring :)

Gårdagens look får pryda detta inlägg :)

Min nya ring :D<3

Idag så var vi inte på skolan, vi skulle till Birsta och observera hur folk handlade. Det var ganska tråkigt!
Men hittade en jättesnygg ring på SIX för bara 30 kronor, fynd! :) Sen när vi var klara ute i birsta så åkte jag och Denise till stan och solade, fick mycket färg :D Efter det så mötte jag Lina och åkte hem till henne, vi ringde en tatueringsstudio och kollade åldersgränsen.. 18 år var det överallt vi kollade :( så ser ut som att tatueringen får vänta..

Meegablond!

Hejsan allihopa!
Har i hemliget blekt håret hihi^^ igår när Lina och Agnes var här så passade jag på, vi köpte färg när vi var i birsta :) Resultatet blev nästan VITT! :O Men är jättenöjd, lite ovan bara ^^ Åkte till Ivar idag utan att berätta det och han blev glatt överaskad, han tyckte att det blev jättebra. Mamma och pappa vet fortfarande ingenting, mamma kommer hem om lite mindre än två timmar så får vänta och se hur hon kommer reagera :D haha och alla på skolan kommer glo på mig imorn, kommer känna mig som en utomjording! x)
Såhär blev resultatet:

Nails!

Lina och Agnes var här ganska nyss, lina fick syn på mina nagelprylar och satte igång och pillrade^^ Hon gav mig en idé! Så bara för att jag har så jääävla tråkigt (för att ivar inte vill vara med mig) så målade jag naglarna likadant :) blev skitsnyggt!
Såhär blev resultatet:


Linser

Hejsan!
Skrev ju för ett tag sedan att jag beställt linser, kom ju på att jag inte lagt upp hur dom ser ut :)
Färgen är "Pure Hazel"

Callekväll på thorén!


Ikväll kommer idol-Calle till skolan klockan 18.00! Haha inte direkt min smak men ska dit endå, med Jossi :)
Vi kommer att bli bjudna på pizza också så kanske därför jag följer med egentligen ;) hihi!
Sitter och kollar på en hårfärg : Cameleo. Har kollat lite på internet om den är bra eller inte! Den är väldigt billig, bara 28:- på Willy's! Så värd att testa. Vill bleka håret när jag varit utomlands och bli lite sommarfräsch :) Vi får se vilket märke det blir :D
Hejsvejs!

Festsminkning




Har till att börja med kajal uppe och nere, inre och yttre fransraden :) Sedan har jag lagt en hudfärgad skugga över hela ögonlocket, och efter det en mörkbrun skugga längst ut :) Och sedan såklart mascara på det!
Blev rätt bra, lite rockigt sotig sminkning!

Fest i fredags!

Fick låna maxs lägenhet i fredags, så jag, lina och becca drog dit och festade lite. Senare på kvällen kom tre killar som vi känner :) Det var kul att umgås med lite folk, tack för en skön kväll tjejer och killar!
Här kommer lite bilder ;)





rosett

Filmen vi såg igår var bra, men inte riktigt min grej!´Jag och Jossi vaknade vid tio idag, vi klev upp, åt och drog ner på stan. Båda köpte en jättefin hårrosett från Lindex! Kostade bara 39,90 :-
Ikväll ska jag, Lina och Becca få låna Maxs lägenhet på södermalm, vi ska äta tacos och förfesta lite :) blir kul de!


Inställt

En glad ivar får inleda det här inlägget :)<3

Rättegången blev inställd så nu sitter jag här och gör ingenting igen^^ Hade kunnat ligga kvar hos älsklingen mycket längre och myst istället för att gå till skolan :(<3 Men i all ingentinggöra så beställde jag ett par färgade linser, väldigt nice!
Ikväll ska jag vara med Jossi, vi ska gå på bio och se "2012". Efter det ska jag sova hos henne blir en kulkul kväll!


Rättegång!


Idag så ska vi ha en liten rättegång på skolan, jag ska vara försvarsadvokat! Är JÄTTENERVÖS! kan typ ignenting, känns som att jag kommer sitta där som ett jäkla ufo och inte säga något alls :/ men vi får se hur det går!
Imorse hade jag sovmorgon, och älskling också så vi sov ut idag och myste hur mycket som hellst, åh vill tillbaka till honom nu<3

Nice schema!

Nyss fått mitt nya schema, de e så jävla nice!

(coachtid på fredagar är oftast hemmajobb så inga lektioner!)

Skoola..

Suck, är så himla trött idag! Jag sov hos älsklingen inatt, vi färgade hans hår igår och det blev jättebra! :) Blev tyvärr väldigt sent så vi var så himla sega imorse, fick dra upp Ivar ur sängen var så mysigt imorse så var svårt att kliva upp<3
Sitter på svenskan nu och får väldigt lite gjort, inte så mycket att göra heller då men^^
Ikväll så ska jag bara vara hemma och ta det lugnt, hjälpa mamma med tvätten lite också.. jobbigt.. -.-
Imorgon ska jag och älskling gymma lite, det är gratisvecka så blir nice, trimma magen lite :)


Naiilzz

nagellack två för 39:-, nagelpynt 15:- st, nageltippar 100 st 90:-
Köpta lite nagelgrejer förut, tänkte måla naglarna svarta och sedan göra mönster med det gick inte så bra så tog bort det svarta och målade med den glittriga till höger om den svarta istället :) blev bra endå!

Tippar på!


RIP Maj..

Idag så kom mamma in och väckte mig med ett väldigt ledsamt meddelande, min gammelfarmor har dött :'( Hon hade somnat igårkväll och inte vaknat upp mer.. Sista gången jag fick se henne vid liv var i somras, är glad över att jag följde med och hälsade på henne. Du var en underbar människa Maj! Hon blev 92 år gammal  RIP Maj

nattbloggaren!


Bild från i höstas med löshår på!

Haha sitter i soffan och har så tråkigt så jag fick världens ryck! Kollade om löshåret hade rätt färg och det hade det, så gick ner, klockan elva på kvällen, och tvättade och sedan blåste och plattade det^^ så nu sitter jag här med löshår i! Perfekt när jag vill ha lockigt hår så det inte blir så kort :)

"fest"..nja!

Igår kväll så var det ju tänkt att jag och Jossi skulle gå ut med Arliz och Carro.. men det sket sig för mattias skulle inte ha någon fest! Så då drog jag och Jossi till laserhallen där dom tog 150:- inträde :O Vi kom dit och det kändes som en sunkig rockklubb fast värre.. Det var typ 13 personer där, ÖDE! Och en sunkig lokal. Vi stannade där i kanske en halvtimme sedan drog vi, vi vägrade att betala 150 kronor för att ha tråkigt!
Vi åkte hem till henne och myste med chips och film, vi såg "Jonny English" så bra hahha ! :D så kvällen blev inte helt misslyckad iaf ^^

Min outfit, helt i onödan! :/

Snacksmys!

Jag var med jossi igårkväll och vi pratade och myste med film. Vi laddade upp med massa godis och snacks, vi blev hur mätta som hellst^^ Sedan sov jag över hos henne, vi låg och pratade i flera timmar om allt möjligt delvis mina sorgsna saker :( Är så ledsen...
Ikväll ska vi ut med Arliz och hennes kompisar, blir ju skitkul! så kommer man på lite andra tankar :/
Snart ska vi äta så ses!



Kvällens look ;)


...

Tänk om det alltid kunde vara såhär :´/


07/01/10

Idag var jag på stan med Jossi, vi gick omkring och tittade och fikade :)
Jag köpte ett fint hårband på gina tricot, det kostade bara 19 kr! :)
Hr kommer lite bilder :






I tisdags var jag med Elin och färgade håret på henne, hon blev nöjd tror jag (passade på att färga mitt eget lite också till lite mer askigt) :D Sov sedan över för det blev ganska sent^^ vi stannade uppe ganska länge, kollade på film och så :)

Bilder från nyår

Jag orkar seriöst inte skriva om hur jag hade det på nyår för mitt nyår sög verkligen! Hoppas inte året blir lika dåligt ^^
Så här kommer lite bilder istället :)

Jag innan utgång!

Jag och Jossi :)

Alice och Jossi :)

RSS 2.0