Sebastian 25 år!

Nu blire födelsedagsfest för Sebastian som idag fyllt 25 år! <3

Fredag!

Hejsan!
Idag är det fredag, så skönt! Slutar 11.30 idag och då ska jag hem och baka tills imorgon, blir chokladtårta och cupcakes! mums :)
Anledningen till baket är ju för att Sebastian fyller år imorgon! Grattis till min älskling <3
Fick hem ricinoljan igår, märkte att det blev så oekonomiskt att köpa små flaskor för 65 spänn styck så köpte en stor från Bodystore ist för 120 inkl. frakt :) Den är 5x så stor som småflaskorna :D Så man kan smeta på ordentligt.
Har märkt att utväxten blir en halv cm längre per vecka så det växer ganska bra faktiskt!
Den andra bildenär på en av klänningarna (tunika) som jag beställde från Kina. Blir jättefint på mösspåtagningen med vita spetsballerinor :D
Hejsvejs!

Sotning

Testat en ny sminkning som jag tänkte dela med mig av!
Har använt en mörk olivgrön skugga på hela locket och sotat med en svartmetallic längst ut och under ögat :) Har också satt dit ganska tunna och naturliga lösögonfransar.

Leverans!

Hejsan!
Nu har jag fått alla grejer och måste säga att jag blev glatt överraskad!
Allt såg ut som på bilderna, passformen är väl sådär och allt är ganska genomskinligt men samtidigt så får man ju vad man betalar för :) Beställde även en "Freebra" som inte kom med förra beställningen och den var skitbra! Säkert samma kvalité som en äkta för 300 spänn på Nelly! Allt var bra i storleken också :)

Wholesale-dress.net

Hej!
Idag får jag troligen min andra order från wholesale-dress.net! Får se om det blir besvikelse eller inte. Lägger upp bilder på allt när jag fått det!
Hejsvejs!

Världens Bästa Pojkvän!

Min underbara Sebastian hade läst min blogg och kom hem på sin lunch idag med en "Less is more" Bodymist från make up store :D Blev sjukt förvånad och glad :)
Den luktar så sjukt gott! Mums!
Älskar honom så obeskrivligt mycket och om knappt två månader åker vi till Alanya, ska bli så sjukt underbart bara vi två! <3

Less is more

Älskar makeupstores doft "Less is More"! Är helt kär i den härliga fruktdoften :) Body misten kostar dock drygt 200 spänn så det skulle svida lite så får se om man köper eller inte!
Hejsvejs!

Craving

Nästa inköp blir defenetivt den här snyggingen från Vila! Tycker den är så otroligt snygg med de blåa/vit randiga fodret och den korta trench-modellen :D

Tassimo

Hej!
Köpte chailattekapslar till vår tassimo igår och jag är verkligen kär i dom! Så sjukt goda, dock så kostar den ju 50 spänn och ger 8 koppar. Men man kan unna sig någon gång ibland!

Tisdag

Hej!
I dag provar jag mina nya Jeffery-kopior! Dom är lite svårare att gå i än riktiga, och lite vingligare men endå väldigt lätta att gå i :) Så det är verkligen tummen upp för dom! Man får ju tänka på att dom bara kostar drygt 100 kr!
Pusshej!

Kinaprylar!

Idag fick jag mitt paket från wholesale-dress.net. Skorna var skitsnygga! Trosorna var bra, men klänningarna var en besvikelse!
En av dom får jag inte ens på mig för att midjan är liten och utan stretch, dessutom är det inte ens samma klänning som jag beställde!
Den andra fick jag klippa bort den nedre delen på för att det satt någon konstig svart ballerinagrej på den.. Men kan iaf använda den som topp ist! Den beiga är dock helt oanvändbar om jag inte syr ut den på något vis..
Och en annan besvikelse var en freebra jag beställt men som inte ens var med i paketet, så vi får se vad som hände med den, har mailat företaget ang. det iaf!
Här är lite bilder :)
100 kr!
100kr!
WTF liksom?
Avklippt till en midjelång söt topp :)
Cool jeansväst som var jättefin! :)
Här är bh:n jag aldrig fick! Hoppas det fixar sig!

Exakt samma!

Hm:s shorts

BikBok:s Shorts

Tycker att shortsen från bikbok är väldigt lika dom från förra åters conscious collektion från hm ;) Men de e bara bra att dom kommer tillbaka :D Älskar dom, så blir att ta med dem till Turkiet i maj!
250 kr - BikBok

Big Brother

Hej!
Sitter och myser med älsklingen och kollar på Big Brother. Har lite halvdålig koll på vad som händer där nu, har varit dålig på att kolla iår nämligen! Sebastian köpte en systemkamera idag, så vi har suttit lite och pillat lite med den och bilderna blir ju helt otroligt fina :)
Till veckan får jag ett paket från kina med lite billiga skor och kläder så blir en recension på sidan jag beställde ifrån då! Den heter wholesale-dress.net iaf så gå in och kika lite vetja :)
Nu ska vi mysa vidare puss!

Studentoutfit

Hejsan!
Blev så nyfiken på hur min klänning och skorna skulle se ut till mössan så var bara tvungen att prova dem tillsammans :D Skitsnyggt blev det, längtar så otroligt mycket nu! Vill bara spola tiden och knäppa med fingrarna så är att skolarbete gjort.
Hejsvejs!

Nu är det inte långt bort!

Yey! Sitter och är i extas för studentmössan har äntligen kommit :D Den är jättefin och underbar hihi tänkte bara säga det <33

RSS 2.0