3 veckor!

Inte långt kvar nu, vad man längtar! Men det känns endå så sjukt långt borta :(

Edsbacka bistro!

Hej!
Ska alldeles strax iväg till Strängnäs bästa restaurang nämligen Edsbacka bistro :) är på besök hos pappa i helgen så det ska bli trevligt!

Hejsvejs ;)


Mösspåtagning!

Här är lite bilder från idag ;)


Jeggings

Hej!
Var på Rut mfl. i helgen och fyndade ett par "jeggings" för ynka 50 kr! Velat ha ett par ljusa jeans så det var perfekt nu inför sommaren :) dom hade kostat 299!

Hejsvejs :)


Still works!

Hejsan!
Tänkte visa en bild på mitt hår 3 och en halv vecka efter jag var hos Trudes och klippte mig! Helt fantastiskt, mätt utväxten och det har växt 2 cm på den korta tiden :) Det där med att håret växer upp till 4-5 cm i månaden får man nog ta med en nypa salt men det är helt klart att det får fart på hårväxten lite :)
mitt hår växer annars normalt ca 1,5 cm i månaden så en extra cm skadar ju inte! jag håller koll på utväxten och på det lilla födelsemärket jag har nedanför nyckelbenen.
hejsvejs!

Knappt tre veckor kvar!

Hej!
Sitter och drömmer mig bort till Alanya, Turkiet just nu.. Det är knappt tre veckor kvar och jag längtar ihjäl mig! Är så sjukt spyless på kylan här i Sverige.. Det är maj och är 0 gradigt på nätterna liksoom :P
Och mösspåtagning nästa onsdag, då ska man kunna ha klänning men ne då blir det kanske 10 grader och om vi har tur lite sol :( Sååå less..
Här är iaf lite bilder på hotellet vi ska bo på i Alanya:

Sommrig outfit!

Hej!
Idag var jag på stan och handlade bl. a ett par vita jeans på Cubus för bara 199 kr, det lär inte bli så varmt på mösspåtagningen så blir långa jeans istället för shorts.
Gina Tricot har fått in jättefina linnen som är stickade och djup ringning i ryggen! Köpte två stycken, ett vitt och ett rosa :)
Hejsvejs!

HM

Dagens shopping från hm! Bikinin kostade bara 49 kr styck!

MIYO Big Fat Lashes

Testat en ny mascara från MIYO, ett ganska billigt märke som finns lite här och var :) Mascaran kostar 59 kr och tycker den är ganska bra, blir inga BIG FAT LASHES men den är bra för en vardagslook då fransarna inte blir klumpiga och smetiga.
Betyg: 3/5

RSS 2.0