Glad midsommar!


Midsommar då! Härligt, men dock inte så jättebra väder blir förhoppningsvis bättre mot kvällen :) Ska spendera min kväll med Becca på alnö, blir nog mysigt :) Har inte så mycket mer att säga nu så hoppas alla får en jättebra midsommar så hörs vi!

Tjingeling =)

Middag

Då har man käkat födelsedagsmiddag, gott som fan blev det! Grillade kött och gjorde mina egna potatisklyftor ;) Grillade halloumi också, en skitgod ost som kommer från cypern helt underbart goood! Haha låter som värsta matpsyket men de e ju gott med mat ;)
Nu snart ska vi hugga in på tårtan, som man också bidragit till ;D
Efter det ska jag åka ner till Becca, vi funderar på att åka och sätta oss på en brygga i sidsjön :) Blir mysigt det!

Janne och Brorsan fular sig ^^

Middag!

En glad mamsen!


Även om det inte syns så älskar jag min bror endå :D

Då var man ett år närmare 18 då :D



Idag fyller man 17 år då! Känns inte så jättespeciellt men värt att fira endå :D Har gjort tårtan klar, och nu står jag och gör potatisklyftor som vi ska äta till det grillade köttet sen :) Blir skitgott tror jag! Någon som vill hitta på något sen? Vill hellst inte sitta hemma och dega på födelsedagen liksom ^^ Bara att höra av sig friends ;)

Leverans från nelly.com



Yey! idag fick jag grejerna jag beställde från nelly, båda plaggen satt jättebra och ska nog ha bodyn imorgon på min födelsedag och leggingsen på midsommar :) eller tvärtom, hah kan inte riktigt bestämma mig^^
Idag ska jag ev på stan med Tom, men han hör ju aldrig av sig så vi får se hur det blir med den saken.. Ikväll är det ingenting planerat så blir väll bara ta det lugnt hemma, skulle förbereda något med tårtan till imorgon men mamma.
En sak jag tänkt på, som nog många har märkt är att alla gör slut med varandra! De e ju någon slags epedemi, jättehemskt ju.. Jag är ju en av dom också, hoppas det blir stopp på detta snart! Undrar om det är för att det är sommar och att folk vill vara lite fria? Min anledning hade ingenting med det att göra, men man vet ju aldrig vad andra tänker, kanske är omedvetet. Jaja, hoppas det ordnar sig för alla endå, det gör det ju alltid tillslut på något sätt.

Beställt!


Beställde nyss dessa snyggingar, fanns bara small kvar i bodyn så det var ju tur att det inte bara var medium eller large! Får dom nog lagom till midsommar, blir ju perfekt! får se om jag väljer att ha skjorta och leggingsen eller jeansshorts och bodyn.

Ny ring!




Var på en marknad idag med mamma och Janne, hittade en underbart cool ring som jag fick av Janne som födelsedagspresent i förskott :) Han är bra snäll han!
Den är i brons och kostade 120 kr.

Bilder från igår hos Becca!







Skitkul kväll tjejer!

Nästan som nytt!



Har sedan några timmar tillbaka möblerat om i mitt rum, kastat ut en graderob och skrivbord och satt in en soffa :) Den enda som fattas nu är en garderob som vi ska fixa imorgon! Soffan är en bäddsoffa så nu kan polarna sova över, de e ju brare om man skulle vilja ha sleepover. Rummet känns mycket större nu, och det ser betyydligt bättre ut :) Vill bara få in garderoben så jag får bort alla kläder från soffan^^ Då blir det perfekt :D

Sommarjobb!


Skål säger vi för det!

Yes! Då har man fixat sommarjobb på gotlands kommun i fyra veckor :) Drar nästa lördag, och börjar jobba måndagen efter :) Kommer tjäna 92 kr/timmen, rätt bra endå! Mina uppgifter kommer att bli sortering av massa dokument som kommer in, blir nog ganska långtråkigt men det är lugnt värt det! Blir jobbigt att vara hemifrån så länge dock.. men men, får härda ut helt enkelt!

Ut till Åstön vi drar :D

Idag ska jag dra ut på Åstön med lina, hon har stuga där. Vi tänkte vara där till lördag, men om det blir väldigt dåligt väder så kanske jag åker hem på fredag redan vi får se :) Vi ska bara ta det lugnt och njuta (så gott det går, trots vädret).
Färgade ju utväxten i förrgår, det är kritvitt i hårbotten hah xD Tror att vi lät blekmedlet sitta lite för länge, för det slet väldigt mycket den här gången! :O Hoppas det blir bättre snart.. Tänkte lägga upp en bild på resultatet, akta ögonen så ni inte blir bländade av ljuset haha ;)

Sommar så det bara skriker om det!


Fler bilder från semestern






Grabbarna grus by day ;)

Bästa drinken blanades av oss på dom här två godingarna :)






Fler bilder kommer senare :)

Hemma nu då..

Åh vad hemskt det är att komma hem till sånt här skitväder.. Vill tillbaka, saknar Ayia Napa så sjukt mycket!
Allt har varit så himla kul, friheten var helt underbar! Detta var klart den bästa semester någonsin, utan tvekan måste göras om. Jossi har tyvärr alla bilder, har bara några stycken så kan ju lägga upp dom få jag har.



Träffade en engelsman, han hette Owen :) Skittrevlig kille!

Today is the day!

Om ca en halvtimme ska vi ner till bussen som tar oss till tåget som tar oss till arlanda!! :D Helt ofattbart att vi kommer vara i ayia napa ikväll :D
Fick en förfrågan om att skriva ut vart jag köpt saker ifrån så nu har jag ändrat det i det senaste shoppinginlägget :)
Tror vi säger hejdå på ett tag, kanske skriver något under veckan om jag får tag på dator

Men ha det så bra, för det kommer jag att ha ;)
Hejsvejs!

Blåsväder


Hade velat sitta ute och njuta av det fina vädret men när det blåser så hemskt blir man inte lika peppad av den idén.. Får sitta inne och kura istället :) Och peppa inför imorgon ;)
Måste åka buss till söderhamn pga banarbete och den går 11.20, sedan går tåget till arlanda och vi lyfter vid sextiden :D kommer nog fram vid elvatiden lokal tid (tio hemma). Kommer bli lite svårt att blogga utomlands men ska försöka få tag på en dator någonstans, förhoppningsvis finns det på hotellet :)

Ska peta ner sista grejerna i väskan nu så allt är klart inför imorgon :)
Hejsvejs!


Dagen före!



Nu är det bara en dag kvar tills vi åker, är så sanslöst peppad så de e inte sant! Har legat ute idag och solat, blivit ganska brun redan nu :) Var tvungen att köpa en ny flaska silkesdroppar för håret, den andra (som har räckt sedan september) tog slut och nu när man ska utomlands så måste man verkligen sköta om håret! Denna var lite större än den andra, men dock lite dyrare också, 120 kr kostade den. Men vad gör man inte för sitt hår!
Nu ska jag göra mig en omelett så hörs :D

Hejsvejs!


Shopping

Idag har jag handlat lite, några fynd inför cypern :) Köpte en bikini för 29:- /del Cubus, en topp för 116:- HM och örhängen för 49:- Indiska, tycker att det var ganska billigt endå :D


Dagens!


Idag ser jag ut såhär :)
lite solbränd efter solariumet igår så blev tvungen att täcka med lite foundation^^

Vill ha!


Åh såg denna underbaring på nelly nyss, såå snygg! Skitbillig också, kostar bara 99:-


RSS 2.0