Vill testa!

                         
Är så sugen på att testa denna produkt, verkar ju jättesmart att kunna göra vilket läppglans som hellst till en lipplumper :D Annie har testat detta och tycker det ser ut att funka väldigt bra, ska garanterat beställas!

Shopping från Stockholm! (bl a)





1. stövletter Deichman, tygskor med nitar Skorett 2. långärmad röd tröja Gina Tricot, brett linne t-shirt med guldkedjor H&M 3. stickad tröja, kavaj, stickad kofta Beyond Retro, stickad kort tröja BikBok, platåpumps Deichman 4. Igen, mina godingar från Deichman!

Bruna linser!


Köpte ett par linser idag, bruna :) var ett tag sen man hade så nu ser man ännu mer annorlunda ut!

Bad update!


Har färgat håret rödbrunt, är jättenöjd!

Åh vad jag är dålig på att uppdatera! Blir ju arg på mig själv.. Men nu ska det bli ändring :)
I helgen var jag och Jossi ner till pappa i Strängnäs. Åkte in till huvudstaden på lördagen och shoppade för ca 3000 kr var! Såååå underbart att ha flera tusen på kontot :D Lägger upp allt jag köpt lite senare idag.
På lördagkväll gick vi på krogen, den hette "Underbar", haha typ världens töntigaste namn^^ Köpte drinkar och blev bjuden på några också, hade HUUUR KUUL SOM HEEEEELST! men fan vad jag mådde dåligt igår.. skulle ju åka tåg också så blev ju bara ännu värre av det :(
Just nu sitter jag på skolan med Denise och ska komma på lite frågor att ställa till olika fik i stan om branchen osv. Slutar snart, då ska jag på stan en stund och bl a köpa färgade linser och foundation :)

All for now!
Bye :)

Umeå tomorrow!


Imorgon bär det av till Umeå med Jossi, vi ska på blogawardsturnén och mingla med massa bloggare :) Man får också rabatt på bikboks nya höstkläder, så man kommer nog ta med sig något plagg hem! Har precis packat klar och ska nog gå och lägga mig snart, ska upp åtta imorgon så :O
Är medveten om att jag e sjuuuukt sämst på att uppdatera, men har bara ingen lust nu när de e sommar. Men på måndag börjar helvetet! :( Börjar 10 på måndag, så de e ju inte supertidigt iaf.

Hörs byee!

Film :)




Ska iväg till en polaree och se film cya!

Längtan..


Har inte berättat detta! Ska ju till England till hösten och hälsa på min vän Owen :) Längtar något sjukt dit! Vi kommer ha så sjukt kul jag och han, och lär ju lära känna hans kompisar också så det blir ju bara ett plus. ÅH vill dit nu :D Lönen kan jag tacka för det! Var bara tvungen att dela med mig lite :)

Pöss!

Gårdagen

Igår var det hur kul som hellst hos Axel som vi var hos på kvällen :) Träffade (typiskt mig) en Amerikan, Gary hette han och var hur trevlig som hellst!
På dan drog jag och Jossi upp till Sidsjön och satte oss på en brygga i solen, härligt som bara den.
Some pics from yesterday:




Just had to buy them!


Var bara tvungen att köpa dessa godingar från H&M igår! Kostade ju bara 99 kr, ett par kvar i exakt min storlek :O Det var ju mig dom stog och väntade på :D Så nu står dom i min garderob och väntar på att jag ska använda dom :) Blir nog till helgen då jag nog ska ut både fredag och lördag!

Fynd!

Var en vända på stan med Becca idag och gjorde ett par fynd, det var två för en på lindexrean så då passade man på ;D
Köpte två bustiers för, hör och häpna, 129 kr sammanlagt! Har länge velat ha den vita men tyckt att den varit lite dyr, och den andra kom som en bonus :)



RSS 2.0