P-stav, big nono!


I måndags tog jag ut min p-stav, redan! Blev tvungen eftersom jag fick mens i 4 veckor per gång, jättemycket finnar och gått upp i vikt. Men det mest plågsamma var mensen.. Så mitt råd är att inte sätta i p-stav, visst det är jätteskönt att slippa äta p-piller men för mig är det värt att komma ihåg ett piller om dagen!
För vissa fungerar det säkert jättebra, men jag har mest hört dåliga saker om det också så jag är inte ensam!
Var bara en liten "recension" haha,

Hörs häj ;)


Måste bara få visa!


Tänkte bara visa hur mycket Elf-grejerna kostade styck, helt sjukt haha! 40 spänn i frakt var det inte så farligt, som om det skulle vara inom Sverige :)


Elf<3



Hejsan!
Elin tipsade mig om en sida som säljer ett sminkmärke som heter Elf! Det är så sjukt billigt så man börjar undra om dom missat en nolla i priset. Har beställt borstar, läppglans och mineralsmink.. tror det blev sammanlagt 12 grejer, för bara 305 spänn, inkl frakt :) Billigaste jag någonsin varit med om!
Lär få grejerna om ca en och en halv vecka, så tänkte lägga ut en recension då! Hoppas det är bra grejer för det priset :)

Film nu så hejsvejs!


Måndag!


Hej!
Känns redan tungt med skolan och som att jag aldrig kommer palla!! :( Men det är nu man ska kämpa, ett år kvar till studenten så nu gäller det!
Efter skolan idag ska jag ta en minisväng med elin på stan och sen dra hem och vänta på Sebastian. Vi ska måla vår nybyggda panelvägg idag, eller jag ska måla den rättare sagt haha!
Vet att jag är askass på att uppdatera, men nu när jag börjat skolan igen hoppas jag att det blir lite mer inlägg :)
Det var allt just nu,

Hejsvejs! :D


Prime Boots

Har länge velat ha ett par! Gah! Men dom är ju så dyra :/ dock ska dom hålla jättelänge. Får spara helt enkelt, vore asbra till hösten och vintern!

Ny tatuering!


Är sjuuukt sugen på en till tatuering! Har suttit och kikat lite nu.. hm vad tycks?

Eller kanske en lite gulligare?

Men vet inte om jag skulle våga göra denna.. ;)
Men den är suupergullig tycker jag utan att man sätter ett namn på den!


Mys med bella!


Idag är det jäääättesegt! Ligger i soffan och myser med Bella, imorgon ska hon steriliseras så man får passa på nu när hon inte har tratt..
Ikväll ska jag och älsklingen åka till Elin och Joel och se film, blir mysigt!
Hörs snart, lovar ;)
Pöss!

RSS 2.0