Kavaj



Var och köpte mig en ny kavaj idag på H&M, 150 kr!


Time for a change!


Nu jävlar! På måndag blir det förändring, en LUGG ska klippas ;D
Ringde precis till morsans frissa och frågade hur mycket dom tog för en luggklippning, 50 SPÄNN! Asbilligt så utan att tveka så bokade jag in mig på en tid på måndag innan hon ska klippa sig :)

Onsdag

                
Ja idag började dagen med idrott, hade basket (är skiiiitdålig på basket!). Sedan blev det stan med brudarna! Måste bara säga att jag ÄLSKAR coffee house chailatten! Dom är bara bäst på att göra dom, och billigt är det också :D Har nästan blivit en daglig rutin med dom.
Idag inviger jag min nya blus som jag köpte igår på Vero Moda, så nöjd med den :) funderar på att köpa en beige också eftersom den var så billig, bara 199 spänn.
Igår klippte jag av ungefär tre centimeter av mitt hår, det var så sjukt slitet längst ner i topparna så behövdes verkligen! Sen så blire ju gratis när man gör det själv ;) Funderar också på att klippa lugg, var ett bra tag sedan man hade det och tror det skulle se bra ut nu när man är brunett. Vad tror ni?

Hörs senare!

Purple lips



Hej!
Har idag varit i skolan som vanligt.. Men också gått på stan :) Velat ha ett lilaaktigt läppstift ett tag och idag bestämde jag mig för att ta tag i det och köpte mig ett sådant! Köpte också nagelstenar som jag limmat på naglarna och en fin blus. Känns som att vi börjat få en del att göra i skolan så känner mig en aning stressad just nu, borde nog plugga.
Har inte så mycket mer att säga just nu så
Hejsvejs!

Back where I belong!

Nu är jag tillbaka i Sverige, och det känns skönt för tyvärr så blev inte England som väntat, känner inte för att gå in på detaljer. Blev fel och känner att jag kastade pengarna i sjön!
Blogawards var ju tyvärr också en flopp.. Orkar inte gå in så mycket på det heller men jag och Jossi hade kul endå, som vi alltid har!
Idag när jag vaknade så fick jag äntligen prata med Gary igen efter en veckas uppehåll från skype, han fick mig genast att må bättre! Mina vänner betyder så sjukt mycket och jag är så glad över att jag har er, för så fort jag fick träffa er så kändes det så mycket bättre och England har redan börjat glömmas bort.
Tog en minishoppingtur efter skolan. Gick in på skorett och fick syn på ett par UNDERBARA acnekopior! Tänkte "dom här är säkert asdyra" men till min förvåning så kostade dom bara 399 kr :D fanns bara två kvar och som tur var i min storlek så provade dom och dom satt såå bra, så utan tvekan gick jag och köpte dom! Har också köpt en fickplunta med nitar assnygg! :) Shopping är nästan det bästa botemedlet mot deppighet, love it!
Igår så hade ju jag och Jossi lite tid i stockholm, så gick omkring och shoppade där också. Hon köpte bl a en helt underbar leopardjumpsuit, och jag köpte ett par overknee mockastövlar :)
Nu ska jag komma igång igen och blogga, vill iaf bli bättre på att uppdatera så får hoppas på att det blir så.
Här kommer lite bilder på det jag inhandlat hörs!



England!

Nu sitter jag i Owens sang och lyssnar pa hans lite smakonstiga musik hah ^^ Har redan det hur kul som hellst och det roliga har ju inte ens borjat egentligen :) Vet inte vad som vantar imorgon, men ska sova lange som bara den iaf det kan jag looova! E sjukt trott, kan inte vara trottare. 

All for now, cyaa! 

Tomorrow!


Imorgon åker jag till Owen i England och jag håller på att dö av längtan! Ska bli så sjukt kul :D Har snart packat klart allting, har bara lite sminkprylar kvar som ska ner imorgon :) 
Idag lämnade jag tillbaka klänningen jag köpte som var ämnad för blogawards, det var någonting jag inte riktigt tyckte om.. Så ska istället leta i england efter en klänning, då kommer garanterat ingen annan ha den jag har ;D
Köpte en jättecool ring idag som jag tänkte skulle passa bra till galan, ett lejonhuvud med strasstenar på superfin! Cubus 69 kr! (Bilden ovan)

Klänning till blogawards


Tattooooooo :D


Åh vad lycklig jag är just nu, för nu sitter den där! Min alldeles egna tatuering som jag kommit på helt själv :D
Och den blev supersnygg, Taurus är att rekomendera säger jag bara :)
Det gjorde inte särskilt ont, kändes ju såklart men var inte farligt alls. Just nu så svider det lite som ett rivsår men det står man ju ut med.

Why?

Om en vecka åker jag ju till england, och typ alla e jättenegativa till det! Fattar inte varför folk inte bara kan vara lite glada för att jag får åka iväg och ha lite kul? För kul kommer det bli, big time! Sluta vara så negg och se det från min synvinkel istället... Ville bara ha det sagt!

Over and out..


Blogawards



Om tre veckor så ska ju jag och Jossi på Blogawardsgalan :) sitter nu och tittar på lite potensiella klänningar att ha på sig till galan, har hittat dessa två som faktiskt är rätt billiga också, vad tycks? Den blåa tänkte jag ha på afternoon tea, och den svarta på galan, tror det blir bra!


Sommarstugan

Nu har jag lite bilder på vår blivande sommarstuga :) Det är faktiskt en åretruntstuga så man kan vara där på vintern med! Vi funderar på att fira jul där uppe, kommer bli supermysigt längtar redan knäpp som jag är^^
Här kommer lite bilder:

Ere inte underbart?! Sista bilden är ner mot vattnet och den lilla stugan är en bastu och dusch :)

Sjuuuuuk.. :(


Haha ah lite kul måste man få ha när man ligger sjuk i sängen hela dagarna ^^
Nu har min högra halsmandel fixat till sig medans den vänstra gör ont som fan istället! Det enda positiva i detta är att jag gått ner 3,5 kilo :) Men lär ju gå upp allt igen när jag blir frisk och kan äta igen..
Imorgon ere bara 2 veckor kvar tills jag åker till england!!! Längtar såå :)

Allt från sjuklingen just nu, ska till vårdcentralen imorgon förresten..
Bye!


Sommarstuga!!


Har ju varit och kikat lite på sommarstugor dom senaste veckorna :) Har gett bud på en och fajtats som bara DEN om en alldeles underbar stuga i Huljen, och gissa vad??!!! VI VANN BUDGIVNIGEN SÅ NU HAR VI EN SOMMARSTUGA :D Det är en åretruntstuga så man kan vara där på vintern med :) Längtar så till då man kan ha mysiga vinkvällar där ute iih :D
Jag och brorsan ska till sibylla om några minuter och fira med lite snabbmat :)

Cya!

Sjuklingen!


En sjuk gabbie...

Igår var jag jättesjuk, totalt genomförkyld! Är jag idag också men var tvungen att åka ner till skolan så jag inte missar för mycket :/ Så nu sitter jag här och snörvlar framför datorn och har total idétorka.. Kan inte riktigt koncentrera mig.
Efter skolan ska jag lämna tillbaka lite kläder jag köpt, ångrade mig när jag kom hem med dom så det åker tillbaka!
Måste verkligen försöka jobba nu så tjingeling!

RSS 2.0