Love <3


Kastanjevatten

Hello!
Köpte mig en flaska kastanjevatten förra veckan för att bli lite brun :) Tycker det funkade ganska bra faktiskt! Dock ska man kanske inte vara riktigt så blek som jag är, det blir nog snyggare om man har lite solbränna under.
Men ett stort plus för att det är så enkelt och för doften, den luktar ganska gott och inte det minsta BUSigt.

Jumpsuit

Åh vad glad jag blev när jag såg att Bubbleroom fått in Jumpsuits för bara 399:-!! Blev till att beställa direkt, så underbar :D

Jeffery Campbell LACE


Makeover!

Hej!
Idag efter skolan följde min kära vän Sofia med mig hem, vi skulle färga hennes utväxt och klippa lite också :) Först blev det katastrof med en askfärg, som sedan SOM TUUR VAR rättades till :D blev en liten upplevelse det med och slutresultatet blev jättebra och hon var nöjd.
Sedan gick vi mot stan och jag förbi OKQ8 för att hämta ut ett efterlängtat paket! Nämligen mina Jeffery Campbell!!!  Lägger upp bilder snart på dom. Satt perfekt och lätta att gå i, blir skitsnygga till både jeans och student :)
Efterbild på Sofia

Lite bilder från igår!

Igår var vi på Nolia/UFmässan men vi orkade inte vara där så länge så vi drog på Frasses och DollarStore ist :)
Hade tråkigt när jag kom hem så målade tipparna rosa :)

Lovelii <3

Älskar verkligen denna! Så sjukt god och mättande :) Bara 15kr/st på Rusta så har köpt ett litet lager som ligger i kylen!

Craving!!!!

Vill haaa! Skulle vara perfekta på studenten :D


Nutrilett Eat Well

Tänkte recensera en ny bantningsprodukt som jag testade igår!
Den heter Nutrilett Eat Well och smaken är Pasta Carbonara, det är bara 291 kalorier/paket och det är väldigt lite för att vara pasta! Och ja hur smakade den här då? Lika äcklig som alla andra bantningspreparat? Nej faktiskt så var den jättegod :) och jag är kräsen angående mat så det är ett väldigt bra betyg! Rekommenderas starkt och man blir riktigt mätt också så testa den.
Jag köpte den på hemköp för 34 kr

Minishopping!

Hej!
Tog en liten minishoppingrunda idag efter lunchen och köpte en hår-donut och ett jättefint korsarmband i silver!

Fredagsmys!

Hejsan!
Sitter på skolan med elin och tråkar.. Men ikväll är det fredagsmyyys :D Asskönt! Ska luncha med älsklingen idag så fredagsmyset börjar redan då hihi <3
Var och gjorde naglar på Lotus här om dagen, det var dags för lite uppfräschning var så less på mina egna avbitna.
Tycker det blir väldigt fint för ynka 300 kr faktiskt! Gjort dekoren själv med lite nailart jag hade hemma :)
Hejsvejs!

Goose!

Hejsan!
Ihiih! Fått hem min underbara jätte "GOOSEiga" jacka :D Älskar den! Kommer användas flitigt i flera år framöver, skönt att inte behöva köpa en parkas på ett tag! Det var rea på Canada Goose så slog till!
puss!

RSS 2.0