Torsdag

Idag så började jag vid tiotiden, ganska skönt. På lunchen gick jag på stan med Jossi och Emelie, hittade en jumpsuit för bara 99 :- på HM, som hittat! Blir perfekt på cypern ;) En sak som jag har haft som ett litet projekt den här veckan är GI-metoden, en diet som innebär att man tar bort kolhydrater i kosten. Jag har sedan i måndags tappat hela 2 kilo! ganska mycket för bara fyra dagar :)
Imorgon är det valborg och jag håller på att längta ihjäl mig!! :D kommer bli superkul hos Arliz :) Men kommer bli lite stressigt med allt handlande och så på dan^^
Såhär ser jumpsuiten ut:

Onsdag

Började dagen med att göra första delen i nationella i engelska, det gick faktiskt jättebra och jag var först ut ur klassrummet :) Ska nog åka efter lektionen jag har nu, 12 alltså.. orkar inte vara kvar på skolan, har sjukt mycket mensvärk och lite huvudvärk.. Ska då åka till ivar och ta tag i vissa mindre roliga saker :( fan vad det blir jobbigt..
Såhär ser jag iaf ut idag, sminker lär ju rinna av fort sen hos ivar.. men så blir det ju :(


Tidagslook!

Idag så ser jag ut såhär :) Har lite avläppat rött läppstift med transparent lipgloss ovanpå, lite mascara och BUS i ansiktet med lite concealer!

Tisdag..

Idag är det bara tisdag.. känns som att tiden går sakta nu, men det är väll för att jag längtar så sjukt mycket till helgen och sista april!! :D Åh det kommer bli skitkul, hoppas vädret blir bra också, för vi ska ju grilla^^ Som det ser ut nu så blir det nog åka nattbuss hem sedan.. Drygt men hellre det än det andra som var tänkt från början!..
Nu ska jag fortsätta med franskan så

hej så länge!

Helgen som var :)

I helgen så har det varit jättetrevligt (iaf mestadels). I fredags var jag ut och åt med pappa och Monica, i lördags så åkta jag, lina och becca och grillade. Det var så sjukt mysigt så de var inte sant :) Jag och lina sprang omkring ett bra tag och plockade ved så vi hade hela kvällen! Sedan satt vi och hade det jättemysigt framför elden och pratade om allt mellan himmel och jord. VG kom efter ett par timmar och gjorde oss sällskap :) Sen åkte jag till ivar och sov.. och sen igår åkte jag hem och firade min bror som fyllde år i lördags med tårta och kakor :) Bjöd dit Jossi också och det var nog mycket bättre än vad jag egentligen tänkt mig :D Nu har jag lunch snart, undrar vad jag ska äta som inte får äta kolhydrater :O vi får se!

Middagsoutfit

Gick ut och åt ikväll med Pappa och Monica på Tandoori :) Kände för att klä upp mig lite och piffa, och resultatet blev jättebra, blev väldigt nöjd detta kommer att bli nästa partyoutfit fo shoe! Kjolen kommer från H&M :)
Såhär såg jag ut:


Fredag

Idag är det äntligen fredag! Skönt :) Ska dock till skolan ganska tidigt idag för jag har mycket att göra, fick en uppgift gjord igår och det kändes så bra att få den ur världen. Det är bara några minuter kvar tills jag måste gå nu så hejsvejs!

Shorts

Hade lite tråkigt igår så passade på att göra om mina högt skurna jeans till shorts, blev jättebra och tänkte ha dom idag :D Såhär ser dom ut:

New shoes :)

Gick och köpte skorna idag på lunchen, åh vad jag tycker om dom :) Idag efter skolan ska jag vara med Ivar, längtar myys<3 Sitter just nu och ska ha företagsekonomi, ganska tråkigt ^^ Har på mig min jeansjacka idag, faktiskt första gången jag använder den har kommit på att ja måste sy in den i sidorna för den är ganska bred, ska fråga Adrian om det!


Gifts from new york :)

Blev inga skor, men ska få dom jag la upp i det förra inlägget istället :) Fick väskan och ett smashbox-travelset med en mascara, lipgloss, bronzpuder, cheek color och primer :) Är jättenöjd med dom produkterna och har använt nästan alla i dagens sminkning :)


Skoooor!

Åh provade ett par skor jag spanat lite på ett tag, har bara sett dom på internet tidigare och dom var såå underbart snygga när dom satt där på fötterna :D Måste ha dom!


Look


Ikväll så ser jag ut såhär :) Sitter och pratar med monica som är i New York, fick nyss reda på att dom svarta skorna med nitar är slut :( så dom får leta vidare efter ett par som jag tycker om, känner mig som en boss ^^
Men nu måste jag verkligen åka upp till pappa, emelie kommer snart också :)


Grillning :)


Ikväll ska vi vara hos mig och grilla, åh det kommer bli så mysigt så fint väder med, perfekt! Vi blir jag, emelie, filip, simon och kanske erik :) Ska snart upp till pappa och göra iordning gallret, lär ju vara hur skitigt som hellst längtar inte x) Men det blir en lugn och skön kväll med vänner ikväll, riktigt nice :D

Ska göra mig iordning så hejsvejs!

The big day!


Idag har jag fått min nya TELEFON! Det som ni skulle få veta idag var ju det att jag skulle få en ny mobil :) Hihi är så nöjd med den! Fick världens panik först för jag råkade ställa in telefonens språk på kinesiska xD Så satt ett bra tag och klurade på hur jag skulle få det till svenska, och till slut gick det :)
Så här sitter jag med en jättefin telefon i handen och är sååå lyckliig! :D

Stuff from New York

Har kollat på sidan Forever21.com nu och har hittat några saker jag vill att pappa och Monica ska köpa med sig hem från New York! Skitsnygga grejer, hoppas dom köper det, allt går på ca 600 svenska kronor TILLSAMMANS :O Det är ju ingenting i jämförelse vad det skulle kostat i Sverige ^^
Såhär ser dom ut:


Naturvetenskap


Sitter och lyssnar på Emma nu när hon har genomgång om universum, det är ju sjukt intressant faktiskt! Vi ska börja jobba med universum nu på naturvetenskapen.
Ikväll så ska vi vara hos emelie och mysa med film och ha en tjejkväll helt enkelt :) Ska sova över också, så det sitter man och ser fram emot nu! Plus att jag längtar ihjäl mig till imorgon!! :D
Men nu måste jag fortsätta lyssna på Emma, Hejsvejs!

Underbar dag!


Åh vilka vår- och sommarkänslor man får nu! Två soliga dagar på raken, helt underbart :) Köpte en asfin ring på hm på lunchen, Jossi köpte också en likadan och en i silver med blå sten :) Kostade bara 39 kronor!(den silvriga ringen på den andra bilden till vänster köpte jag för en dryg vecka sedan på six i birsta för 69 kr) Nu är det bara två dagar kvar till torsdag, längtar ihjäl mig, kan inte tänka på något annat :D Sitter och "chillar" nu som Jon sa,  på företagsekonomin^^ Slutar halv fem idag så kommer vara sjukt trött sedan, sjukt jobbigt! Måste nog försöka plugga lite också då, vi får se hur det går hehe..
Men det var allt för nuet!

Hejsvejs =)

12/4-10


Gissa vad jag har gjort nu!!?? :D Det får ni veta på tosdag hahah :D Är iaf jääätteglad och lycklig över det och jag längtar så himla mycket tills på torsdag :D Vad kan det vara? ;)

Give me a new phone!


Åhh vad jag är spyless på min nuvarande telefon! Vill så himla gärna ha en ny, och om jag har tur så kanske jag kan få min födelsedagspresent i förskott :D Isf vill jag ha den LG:s nya GW620 :D den verkar jättebra med tangentbort och touch, och man kan ha Spotify!! Kostar 2 700 så håller tummarna nu, kommer få reda på det imorgon tror jag :)

Gabbie by night


Kvällens look ;)

Utgång ikväll :)


Ikväll så ska jag på Carros lokalfest med Jossi :) Hoppas det blir kul, ska inte dricka något men man kan ha kul endå ( har jag hört ;) ). Sitter och funderar på hur man ska se ut, funderar på sotade ögon och vågigt hår, blir nog bra :) Ska ta något att äta nu jag så,

hej på en stund!

Mamma är hemma och förlovad!

Nu är mamma hemma från Prag och jag har verkligen saknat henne! Hon och Janne har förlovet sig, dom gjorde det där och jag är så himla glad för deras skull! :) Hon köpte en jättehäftig t-shirt till mig där, den är köpt på Hard Rock Café ;D
Såhär ser den ut :


shit..


Har precis insett att allt kommer gå åt helvete.. Kommer aldrig funka :( Känns bara som att problemen läggs på is och sedan kommer börja igen när tiden gått, och kanske till och med växer på vägen.. Det finns nog bara ett håll som det här kan gå åt, och det är åt det sämre.. Allt kommer gå åt helvete..

Fredag.. jaha



Inte mycket att göra idag förutom städning.. Hatar att ha deppiga dagar och dom lär ju inte minska nu direkt :´(

Moppe ;D


Haha nu kommer lilla moppeflickan fram :D Ska ta årets första tur upp till pappa snart och det kommer bli så skönt! Längtar nästan haha xD nördig jag känner mig^^

Lunch!


Sitter nu vid köksbordet och Jossi är nere och gör sig iordning :) Klockan två så ska jag möta Denise på stan för att äta lunch, blir trevligt! Känns som att det var ett tag sedan ^^ Gick nyss och satte i batteriet till moppen förresten :D så nu blir det köra en massa! :D

Gårdagen var helt okej :) vi hade kul på Alnö hos Viktor, fick skjuts hem vid ett tiden. Då satte vi oss och kollade lite på datorn och pratade om resan som det bara är två månader kvar till! Bokade resan igår och jag håller på att längta ihjäl mig :D

Men nu ska vi dra till bussen om några minuter så hej på ett tag!


Lill-lördag!

Ikväll så ska jag ut med Jossi, Arliz och Sara :) det blir jättekul, och skönt att ha tankarna på lite roligare saker! Det var ju tänkt att vi skulle ha lite fest hos mig först men så blev det inte, vi åker direkt till Alnö istället på fest där :) Hoppas på en kul kväll!

Kvällens look!

Drömde en dröm..


Du ringde till mig och sa att vi behövde prata, dom kom till mig och sa att det var slut och att det aldrig betytt något för dig, att det bara varit en lek.. Jag skrek och grät och visste inte vart jag skulle ta vägen! Du bara satt där, helt lugnt och hånflinade mot mig.. Jag försökte förstå varför men du hade inga svar, du bara satt där och sa en massa nedlåtande saker till mig.. Jag grät så jag knappt kunde andas och skrek : Snälla, det här är bara ett skämt det är inte på riktigt! Du skakade på huvudet och gick ut genom dörren.. Det kändes så verkligt, ville bara att någon skulle nypa mig i armen och till slut vaknade jag.. Skakandes och gråtandes, det var bara en dröm..!


Can't breathe..


Kan inte andas.. Vill kanske inte ens andas, just nu.. Tänk när man var liten, när livet inte var så komplicerat, när man inte hade såna här problem.. Men samtidigt så känns det verkligen att man lever när sånt här händer, när alla känslor rinner ur dig, när man nästan har vätskebrist pga att man gråter så mycket :( När jag drar in snor så känns det som att jag får en kallsup varje gång.. men det är väll för det bästa, förhoppningsvis blir allt som förut igen.. för detta är sista chansen, om inte detta funkar så funkar inte vi, och då finns det inte så mycket mer att göra än att få ett slut på allting... Det värsta som kan hända.. :'(

Shopping i Uppsala!

Var till Enköping idag och kollade på lägenheter, efter det åkte vi till NewYorker i Uppsala :D Har velat åka till en NewYorkeraffär hur länge som hellst! Köpte lite saker som jag tänkte lägga upp :)
Så här kommer lite bilder:

Brosh med kedjor och pärlor 49:-, tröja med axelsmycken 169:-, huvudmassagegrej(sååå himla skööön!)19:-^^

Klänning med spets 179:- :)

Silverring med svart sten 45:-

RSS 2.0