Fynd på lunchen



Var på stan en stund på lunchen och gick till Ur och Penn för en titt på en ring som jag funderat på sen i fredags :) köpte den och ett par ascoola örhängen som såg ut som skruvar ^^

Ring 49:-
Örhängen 29:-

Fyra röda rosor!



Satt hemma och väntade på Ivar för någon timme sen. När han plingade på dörren så skrek jag "kom in!" flera gånger så gick och öppnade dörren och där står han med dom här underbara rosorna! Åh blev så glad och rörd, visste inte vad jag skulle ta mig till så gav honom världens största kram och sen en jättepuss! Han är så gullig och underbar, älskar honom mest av allt! <3


4 månader! <3



Idag är en underbar dag för idag är det 4 månader med min älskling Ivaar! <3 Vi ska fira sen med lite mat ute, får se vad det blir kanske kinamat. Sov hos honom inatt, asmysigt! Skadar ju aldrig med lite sovmorgon heller ;)
Vet att det var ett tag sen jag bloggade men har haft fullt upp och inte suttit vid datorn så mycket.
Men nu ska jag ha franska så hörs! puss

Skolfoto!



Jadu, idag är det skolfoto.. så klev upp lite tidigare än vanligt för att fixa lite. Vi ska upp till sidsjöhotell sen på studiebesök, blir intressant. Måste betala bussen själv :S annars ska vi gå! tar typ en halvtimme :O
Sen på idrotten ska vi på stadsorientering, kul! känns veeerkligen nödvändigt.. jaja nu ska jag ägna mig åt lektionen cya!

Så han ännu en helg gått!

Outfiten i fredags!
Var hos Emelie i fredags på party, det var asroligt!! Becca hängde med och vi träffade Elin och Sofia på bussen som också skulle till Emelie :D


Svenska!



Nu sitter man på svenskan och har tråkigt som bara den! :O ska jämföra någon text..
Dåligt less man blev imorse när fotograferingen blev inställd.. Hade ägnat mycket tid imorse åt att fixa håret och grejja :O sånt händer..
Efter skolan ska jag låna en bok och sen bär det av till mormor! Ska träffa hennes lilla gulliga hund. Längtar! Ska äta hos henne också för att mamma jobbar sent idag.
Måste tyvärr plugga också.. Gruvar mig som ***!
Jaja nu måste jag koncentrera mig lite så hejsvejs :D

Tisdag!

Sitter på skolan nu och ska ha engelska, skitkuuul! (not). Sov hos Ivar inatt (som vanligt) och e skiit trött idag, även fast vi hade sovmorgon. Idag vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på, kanske borde jobba lite på några inlämningar. Jaja tråkig dag med andra ord... Men nu ska vi köra igång lektionen så hejdå!

Dagens frisyr!


Åh.. vilken helg!



Fredag

I fredags var jag hos emelie en sväng, skulle vara med ivar sen så kändes mest som att jag var där och vände. Blev massa mys i nya sängen iaf med älsklingen! Vi sov hur gott som helst i den =)

Lördag

Igår så blev det utgång med tjejerna. Först var vi hos asal och efter det var det tänkt att vi skulle någonstans vid bion men blev lite plötsligt ändrade planer så satte mig lite kvickt på en buss istället till bosvedjan där ivar var. Vi kom hem ganska tidigt och gick sedan och la oss i min underbara nya säng.




Söndag

Idag har det varit lugnt, tog en fika på stan med jossie och nu sitter jag hos älsklingen. Men nu ska vi hoppa in i duschen så hörs!
puss

Tips!


Denna produkt finns på afrohörnan i Sundsvall, den är helt underbar! Jag har jättetorrt och slitet hår och det blir så mjukt och lent av denna produkt plus att den skyddar mot värme! 100:- för denna underbaring. Den luktar godis också och är jättedryg, man behöver bara några droppar :D en räddning till mitt hår helt enkelt!

Less på att vänta!


Sjukt att det ska dra över med tjugofem minuter när man har en bokad tid! Satt på ungdomsmottagningen i en halvtimme och väntade, men gick bra när jag väl kom in, tur det iallafall! Ja idag ska vi vara på skolan elva och slutar ett.. sjukt onödigt egentligen! Efter skolan kanske det blir fika med jossie, stackaren är fortfarande sjuk.
Ikväll blir det mysig hemmakväll med älsklingsivar, ska inviga min nya säng ;) blir najjs de!
Cya

Sjuuuk!



Sov hos Ivvegubben inatt och imorse när jag klev upp så kände jag hur det bara snurrade till i huvet! Var där ett tag och kom hem för ungefär en timme sen, det var en utmaning att sätta sig på moppen och köra. Och nu sitter jag här, framför tv:n och e yr som bara den, förstår inte vad det är! Ska nu försöka ta en dusch. Hoppas jag e frisk imorn :O
Wish me luck! bye


Skönt att vara hemma!

 
KUUUL i skolan ^^ heh



Nu har jag ganska nyss kommit hem från en ganska seg skoldag. Sitter nu och slappar framför tv:n och har precis gjort lite nudlar, mums! ska upp till pappa sen och äta och efter det ska jag nog till älsklingen, börjar halv elva imorn så sover där inatt MYYS!
PS: superduktiga jossie har designat min blogg idag, så snällt tack tack :*

Första inlägget!


Hejsan allihopa!
Har funderat nu ett tag på att skaffa blogg men har lixom inte blivit av men nu så!
Sitter nu hos älsklingen och myser med honom, han börjar bli lite less på att jag sitter här vid datorn så ska titta lite på tv med honom nu mys mys! pusshej


RSS 2.0