Måndag


Hejsan!
Nu var det ett tag sedan igen hah :) Sorry!
Idag är det måndag, jättefint väder är det med 3-4 plusgrader! Underbart! Hoppas det inte blir kallare nu, är så less på massa minusgrader.. Nu ska våren komma snart då ska det vara skönt väder ute!
På håltimmen som börjar snart ska jag gå iväg på gold's och träna, nu ska jag komma igång igen hade jag tänkt.
Hörs sen,


Hejsvejs!


Cracked effect

Var in på Kicks idag, då såg jag att dom fått in Depend Cracked effect :) Måste testas såklart! Isadoras var inge vidare enligt mig iaf, smetades lätt ut om man inte var suuuperförsiktig så nu ger vi depend en chans :D Återkommer med recension snart!
Nu ska jag och Sebastian återgå till vårat Twilight-maraton! Supermysigt <3
Hörs imorgon =)

Redken, I love!

Fått hem Redken Extremeprodukterna idag :) efter en hårtvätt har mitt hår blivit mycket mindre frissigt och schampot löddrar helt underbart! Bästa schampot jag använt! Återkommer med fler recensioner när jag använt dem lite längre :) Men känner som sagt redan nu att det kommer rädda mitt hår!

Ny design :)

Kände för något nytt och lite mörkare :) Headern var jag tvngen att ändra, har ju ny hårfärg :)
Vad tycks?

Tisdag :)


Joel fick vara med i bakgrunden idag :) hah :D

Gårdagen blev bio och hemmamys :) helt okej tycker jag men det var tänkt att vi skulle äta middag efter bion men vi hade ätit oss mätta på hotsnacks så vi åkte hem och myste istället :)<3
Idag så lyckades jag (för andra gången) sätta mig i en så klantig situation! Noll pengar på busskortet och 5 spänn på telefon, med andra ord, jag tog mig inte till skolan! Så mina underbara vänner som är bäst i världen åkte upp till korsta och lånade ett busskort till mig :) Så snällt :D<3
Så nu sitter jag här på skolan tack vare dom :)

Pusshej!

Alla hjärtans dag!


Dagens look :)


Glad alla hjärtans dag på er!<3
Jag vet faktiskt inte vad jag och Sebastian ska göra idag, hmm.. han kanske har planerat något i smyg hihi :) Måste ut på stan och köpa något till honom iaf :D<3
Har lyckats lista ut hur jag ska få håret att se så lite slitet ut som möjligt, glömde att jag har en repairprodukt som jag köpte i Spanien i november, den e jättebra!
Slutar om en halvtimme då ska man skutta iväg till Telia och åka hem med Sebastian :D

Hejsvejs!

Lördag

Jag med en rosa god drink :)
Sitter i soffan nu.. sjuk.. Jättekul! Hade planerat att festa ikväll men de planerna gick ju åt helvete :/ Så nu blir det ta det lugnt hemma istället med Sebastian om han vågar vara i närheten haha :) får tvinga honom!
Ringarna är förresten beställda så får dom förhoppningsvis i mitten på nästa vecka :D plus att jag får Redkengrejerna också!
Hejsvejs

Rings


Inte dåligt snygga ringar! Asbilliga också, mååååste beställa :D alla tre för 121 kr inkl. frakt <33


4 månader<3


Ringen köpte jag på Gran Canaria :)


Igår hade jag och Sebastian 4 månader, såå mysigt! Fick gå och göra mina naglar på salong hihi :) blev hur fint som hellst! Tack älskling<3 Emelie hängde med och gjorde sina också, och Lina gjorde sina i förrgår. Bara 300 kr för vita tippar med liten dekoration på ringfingret :D
På tisdag får jag mina specialprodukter från Redken som ska hjälpa mitt hår att återfå sitt nanturliga jag, hoppas det funkar men har redan blivit mindre slitet av vanliga produkter så ska nog gå bra :) Det är från Redken Extreme- serien som ska bygga upp hårstrået med proteiner och fukt :) Återkommer snart med recension!

Onsdag


Såhär ser jag ut idag :) Kavaj: Second hand, Linne: Cheap Monday, Sammetstights: El Corte Ingles

Färgat håret, och tappat det


Mitt hår just nu..


Har slingat håret, och färgen blev bra! men..... Tappat hur mycket hår som hellst! Som tur är har jag väldigt tjockt hår så det syns inte allt för mycket men det är så torrt och förstört så vågar knappt röra det :( Tur att jag var med Sebastian igår som kunde trösta mig, hade panik, och då menar jag PANIIK! Skakade och hyperventilerade och hade gjort det hela kvällen om det inte varit för älsklingen<3 Pratade också med Sofia som gjorde mig lite lugnare.
Idag har jag även varit till en frisör och frågat om lite råd och tips, kom fram till att jag måste köpa något bra schampo och balsam som återuppbygger håret med protein och fukt.

Så vi får se hur det går! Hoppas på det bästa men vill inte tro för mycket..

Hemkommen nuråå!


Ser ut som en kräfta på bilden vet, skitdåliga färger på webcamen!

Sådär ja, då har man varit i sol och värme en vecka. Skönt men skulle nog inte vilja åka tillbaka, det var jätteskönt att ta det lugnt och så men utelivet var inte ens i närheten av ayia napa! Tog inte så jättemycket bilder, men var bara ute en kväll som dessutom inte var den bästa så kan nog leva med det :)
Var till ett ställe som heter Amadores, det var som thailand typ haha, ne men vattnet var lika blått och fint som där och det var en vik så det var 22-23 grader i vattnet kanske :) Underbart! Var där flera gånger under veckan, hyrde bil så det var lätt att förflytta sig. Allt som allt var det en bra resa, men som sagt kommer nog inte åka tillbaka till Playa Del Ingles i alla fall.


RSS 2.0