Windy Peak

Hejsaan!
Idag var jag på handelshuset och köpte en ny vinterjacka, det ser nästan ut som peak på loggan och den är jättefin! Hade kostat 2000 spänn och fick den för ca halva priset :) den är ganska tjock så tror den kommer värma i vinter!

Hörs hej ;)


Reebok Easy Tone Freestyle

Hej!
Fick mina efterlängtade Reebok idag! Dom är så grymt sköna, känns som att man går på en mjuk madrass! Tycker dom är rätt snygga också faktiskt :) fick med rosa skosnören också men vill nog bara ha svarta, blir mer klassiskt då. Så upp till bevis om man får någon snygg rumpa nurå, kommer använda dom väldigt mycket nu i Spanien och på praktiken så vi får se ;)

Pusshej!


Done some Shoppiing!

Hejsan!
Igår shoppade jag en blå kabelstickad tröja för tio kronor på Röda Korset och en resväska för 550 kr på rusta! Tycker den är jättesöt i rosa och så är det så praktisk med fyra roterande hjul :) Följer med till Spanien på söndag och sen till Spanien igen söndagen därpå hihi :D
Hare så bra pöss!

Bleker tänderna!

Hej!
Sitter nu och bleker tänderna :D gjuta skenorna var ganska lätt det enda minuset just nu är att det smakar så illa haha! Men ska man vara fin så får man lida pin ;) visar resultat sen!


Neulash


Före

Efter

Har ju glömt att recensera Neulash!
Den har verkligen fungerat på mig, mina fransar är jättelånga och mycket tjockare :) Bilderna är tagna för ett tag sen så efterbilden är inte riktigt lika som nu, dom är ännu längre nu! Så tummen upp för denna produkt! Det enda som är negativt är priset, den kostar ca 900 för 2-3 månaders användning.

Tandblekning!


Hejsan!
Tänkte prova att bleka tänderna, denna har jag läst ska vara bäst så vi testar SimpleSmile :)
Får den nog redan imorgon så lägger upp lite mer när jag testat den! Och självklart kommer jag lägga upp före och efter bilder så ni får se hur den funkar :D Nu ska jag till skolan och ha möte inför Barcelonaresan på söndag! Inte långt kvar hihi :)

Hejsvejs!

Prov!


Hejsan!
Just nu har vi prov i marknadsföring.. jag fattar inte ett skit så jag bloggar istället! Fattar inte hur dom tror att jag ska komma ihåg det här när jag har 8 ämnen till att hålla redan på!
Igår köpte jag stövlarna iaf! Satt jättefint men skaver som f*n!! Men eftersom det är läder borde det gå till sig, och tills dess får man ha plåster helt enkelt :) Dom är skitsnygga! Hoppas bara jag kommer kunna ha dom när det blir halt för sulan var ganska slät så kanske blir bambi på hal is haha ;D 

Nä ska väl kaaaanske försöka göra det här endå..  Vi får se!
Hejsvejs ;P

Roots VS. Prime Boots


Hej!
Har hittat ett par liknande Prime Boots, fast mycket billigare :D Tycker nästan dom här är snyggare! Varma var dom också! Så tror det blir skoköp senare idag ;)

Cya!

Slingor :)


Före grå färg

Efter gråfärg

Hejsan!
Igår färgade jag håret, var lite tveksam till om jag skulle göra det själv eller gå till frissan men det gick bra att göra det själv för 120 spänn istället för 1000 spänn ;D Jag la sedan en grå färg på så slingorna inte skulle vara så gula! Syns inte jättemycket men ser blondare ut nu iaf :)

Hejsvejs!

False lashes

Hej!
Igår dök äntligen mina fransar från deal extreme upp :) dom var jättefina! Det är tiopack så dom räcker ett tag hehe! Dom var perfekt längd så nästa utgång blir det falsies på! Bild med dom på kommer senare ;)

Hejsvejs!


Skola..


Hej!
Då var det måndag igen! Är astrött idag för igår tvättade jag och sebastian, och eftersom vi inte är van vid dom maskinerna så tog det lite längre tid än väntat! Tvättade två timmar längre än vad det var tänkt, till tolv!.. jag måste typ lägga mig senast elva annars är jag död på morgonen :/
Idag ska ev. jag och Sebastian tapetsera i vardagsrummet :) hittade en jättefin tapet på rusta, ganska mörk med lila blommor :D Blir nog jättefint!
Om exakt en vecka har jag och älsklingen ett år, tiden går så sjukt fort alltså! Känns verkligen inte, men tiden går ju fort när man har roligt ;) Får se vad vi hittar på då<3

Vi hörs! Måste plugga puss ;)

Easytone!

Hej! Har hittat ett par skitsnygga höga Reebok Easytone! Provade ett par vanliga idag och fan vad sköna skor det är! Måste bara ha ett par :D Och eftersom det skulle vara skönt att ha dom på skolan så vill jag ha ett par som ser mer ut som vardagsskor, då blir dom här perfekta! Ska beställa direkt när jag får mina moneys ;) Hörs hej!

Birsta!

Hej!
Sitter i birsta med älsklingen och äter jättegod sallad! Typ det ända jag kan äta nu när magen är som den är.. Hoppas illamåendet går över lite nu bara när jag ätit. Hörs sen

Hejsvejs :)


RSS 2.0