Äpple!

Hej! Fick hem mina äppelfilter till e-ciggen igår och dom är asgoda! Lite roligt också att dom är gröna hihi :) nästa gång blir det antingen jordgubb eller vanilj ;)


Fredag!

Hejsan!
Äntligen fredag.. Helt slut! Hade nyss mössprövning och det var typ kaos! Inte helt oväntat dock. Nu har vi ufmöte och sen ska jag flänga bort till Ica och fixa praktikplats :) hoppas man får den nu då!
Ikväll är det inflyttningsfest så det blir nog kul hoppas vi :)

Hörs, hej!


Tummen upp för Oddwolf!


Hejsan!
Jag har nu fått hem oddwolf och testat den i några dagar. Måste säga att jag är jättenöjd, och jag kommer verkligen sluta röka pga denna! När jag blir röksugen nu så är jag inte sugen på tobak utan jag är sugen på ODDWOLF! :D Nemen den är skitgod, ska snart beställa vaniljfilter, namnam längtar! Rekomenderar verkligen denna för dom som röker av vana, underbar ;)

Lite bilder på nya lgh :D

Hall

Vardagsrum


Sovrum+Walk-in-closet



Kök

Badrum

Ascoolt ju!

Kanske är lite efter men såg nu att det finns en elektrisk cigarett med smak som lyser precis som filtret på en cigarett och när man andas ut så kommer det rök precis som en cigg! Typ som en vattenpipa i ciggformat haha :D
Tycker detta är skitfränt och måste bara testa ;) Återkommer med en recension när jag beställt och provat!


Nya lägenheten i stan :D


Tänkte bara visa hur planlösningen i den nya lägenheten ser ut :) Min älskling satt och ritade upp den nyss hihi!
Ska bli så skönt att bo närmare stan! :D Spännande!


E.l.f Luscious Liquid Lipstick Rasberry


Tänkte skriva en recension på detta läppstift/läppglans!
Har faktiskt bara bra saker att säga om detta! Underbart appliceringsmunstycke och härlig konsistens, den är ganska tjock så det sitter väldigt bra om man jämför med t ex Hm:s rinniga läppglans som försvinner efter en kvart!
Finns i jättefina färger också, jag valde Rasberry som jag tycker var en jättefin färg!

Detta rekomenderas starkt! eyeslipsface.se

Måndag..


Hej!
Har ju fortfarande inte visat upp min nya frilla i bloggen! Blev väldigt kort men ssååååå lent och fint :D Kommer bli jättefint sen när det växer ut :)
Jag och Sebastian ska flytta till veckan, ska bli så skönt att bo närmare stan! Ska skriva papper redan idag, och förhoppningsvis får vi lägenheten i korsta såld redan denna vecka med :) Ska bli så kul att inreda och fixa i den nya hiih :D Ni får se bilder när vi kommit till rätta lite.

Nu ska jag plugga hejsvejs :D


RSS 2.0