Vad är det för fel på folk?


Förstår inte hur folk kan vara så jävla dumma i huvet så dom sitter och lägger ner energi på att kommentera mitt liv? Om du stör dig så förbannat på min blogg så läs inte då för i helvete! Förstår bara inte problemet. Ere underhållande att hoppa på mig och ja MIN POJKVÄN sådär? Jävla idioter...

Ny jacka :)




Äntligen har man införskaffat sig en ny jacka! Var 30% rea på Cubus så slog till på en beige lite längre jacka! Den gick på 489:- när rabatten var avdragen, inte farligt tycker jag :)
Brorsan har ju tagit körkort idag, första försöket! Otroligt stolt över honom, så grattis ROBEERT! Ska käka tårta efter maten för att fira lite :) gottgott!
Sebastian hade varit och handlat i stan lite, och han hade köpt en jättegullig hund med en supersöt skylt! Han är verkligen världens bästa, tycker om honom så mycket<3

Tisdagen


Igår var jag med älskligen först på stan och sen i Birsta. Vi hade en ganska lång inköpslista, och vi lyckades faktiskt bocka av alla förutom två saker :)
Vi gick in på guldfynd i stan och tittade lite, tänkte att det kanske var tänkt som julklappar eller nåt. Men nedå, Sebastian köpte två ringar till mig, sååå fina! En av dom är från Kenzas kollektion, kan inte sluta titta på min hand! Han e så gullig, blev nästan rörd :')
Sen åkte vi till mig och åt middag med mamma. Efter det åkte vi till Sebastian och sov där inatt, så mysigt att vakna upp med den man tycker så mycket om!<3
Idag ska jag och Lina färga håret och klippa lite på Becca, blir nog bra!
Men just nu måste jag återgå till skolarbetet, lägger upp en bild på ringarna senare har bara webcamen just nu!

Hejsvejs!

Helg i Strängnäs!


Det hade kommit snö i Strängnäs ^^

Pappa och jag! E vi lik varandra?

Max och Robert

Innan krogas!


I helgen åkte jag till Pappa i Strängnäs. Det var jättetrevligt!
I lördags så åkte vi in till Stockholm för att bl a gå på Naturhistoriska Riksmuseet. Efter ungefär 2 timmar där så åkte vi in till stan för att fika! Sen så fick vi värsta impulsidén, visste inte vad vi skulle göra av tiden så gick på bio! Vi såg "Himlen är oskyldigt blå", och den var skitbra! Rekommenderas verkligen :)
Sen på kvällen gick jag och linus ut på krogen, det var skitkul! Haha linus fick vara min beskyddare mot sliskiga killar som försökte stöta på mig, och han var en jätteduktig beskyddare!
På söndagen åkte vi till Uppsala och käkade lunch, och sen kl 16.07 gick tåget hem till min älskling som jag saknat hela helgen, sov hos honom inatt<3 Supermysigt!

Hejsvejs!

Frozen


Igår var jag hos Sebastian, vi kollade på en film som heter FROZEN. Handlar om tre personer som är i fjällen och åker skidor, sista åket blir dom bortglömda i liften. Liftskötarna stänger av liftarna, släcker backen och går hem för dagen. Dom är alltså fast. Den var hyfsad men jag personligen tycker att det var lite för rå och deprimerande.

Idag ska jag med mamsen till Birsta och handla lite, bl a nytt balsam som jag är i desperat behov av! Håret dör snart.. Vi tänkte äta där ute också :)
Efter det ska jag nog till Sebastian, åker ju till pappa imorgon och ska vara där hela helgen :)

Allt för tillfället, hejsvejs!

Behov av ny vinterjacka!


Har tittat runt lite på vinterjackor och det står mellan dessa tre, svårt val! Vad tycks? Behöver smakråd!

Angående det tidigare inlägget så vill jag bara tillägga att jag inte tagit åt mig ett dugg, skrattar åt det för jag tycker det e patetiskt att ens lägga energi på min något feta hy (råkade vara lite fet i ansiktet eftersom sminket suttit på en hel dag). Kan jag väll stå för att jag har lite fet hy, är trots allt tonåring så de e bara naturligt! Men inget jag mår det minsta lilla dåligt över så bryr mig inte alls när jag får se ett sjukt fjantigt inlägg i en så otroligt omogen 22 årings blogg! :) Tycker synd om henne som inte har annat att göra än att tracka ner på andra!
Men nog snackat om det, tyck nu till om jackorna ;)

Puss puss!

hahahahahahahahahahhahahah tror jag döör!


hahahahahahhaha asså jag och sofia håller på att garva ihjäl oss! Detta är nog det mest patetiska jag sett hahahah!!! Skaffa ett liv människa, eller en hobby kanske? Hm juste! 22 år vare va? ursäkta måste skratta liiite till hahahahahhahah xD

Dålig uppdate!


Bild från i sommras, vill ha tillbaka sommaren!!

Blivit dålig på att uppdatera IGEN! Men det beror nog på att jag e så mycket med Sebastian, skänker min bloggtid till honom istället :)
Den här helgen har jag varit mestadels med Sebastian, i lördags gick jag ut med Lina och Nicolina. Vi drog på Daves 18 års-fest! Det var helt okej, men kände inte riktigt att jag hade sådär jättekul. Sen var det någon som snodde Linas telefon, så jag och hanna drog på oss skorna och sprang efter.. men utan resultat. Sen så hittar
Lina helt plötsligt sin telefon i hallen, sjukt konstigt!
Var och hälsade på Sebastians mamma och lillebror igår, Hampus 3 år, hur söt som hellst! Hans mamma var jättetrevlig, men ska jag vara ärlig så var jag lite nervös innan vi gick in man vet ju aldrig vad dom tycker om mig hah!
Har ju varit rätt kallt i helgen också, så blev en hel del varma och mysiga bad med tända ljus, självklart med Sebastian :)
Gjorde världens godaste pasta igår också! Absolut inte sista gången man gjorde den :) Avis på Sebastian som får ta med den som matlåda :O

Det var allt just nu, Hejsvejs!

Nu sitter dom på!


Var skitenkelt att få på dom, och tror dom här sitter bättre än dom förra från depend :)

Onsdag!

                                     
Hejsan!
Idag ere ju onsdag, lillördag! Ikväll ska jag och Sebastian till min kära vän Emelie och ha trevligt :) Sebastian har känt sig lite hängig dom senaste dagarna så hoppas han orkar med oss haha ^^
Igår var vi hos Emelie och hade tjejkväll! Det var jättemysigt, vi spelade kort och alias och hade superkul tillsammans. Man borde ha såna kvällar oftare :)
Var och shoppade nya lösnageltippar på lunchen idag, var rea så fick dom för 135:- Så ska hem sen och pilla med naglarna så man e lite snygg om händerna ikväll :)

Underbar helg :)



Har inte mått såhär bra på så länge :) Känns som att för en gångs skull så går saker bra för mig! Den här helgen har det bara varit lugnt med bl a mys, bio och middag. Hade absolut ingen lust att gå ut så sket i det och tog en lugn helg, kommer inte ens ihåg senast jag gjorde det. Får se hur det blir nästa helg, men blir nog någon form av utgång då :)
Imorgon ere måndag, börjar ett som vanligt ASSKÖNT! Vet inte riktigt vad jag ska göra av denna kväll, men e riktigt trött så blir nog tidig sänggång.

Nu ska jag hoppa in i duschen, Hörs HÄÄJ!


Hos Sebastian :)

Är hos Sebastian nu :) Vi har haft det hur mysigt som hellst ikväll och eftersom att klockan e så mycket så tänkte jag faktiskt sova här! Heeelt oskyldigt, LOVAR!
Imorgon blir det middag och bio med pappsen som kommer upp till Sundsvall, ska bli kul att träffa honom, har inte träffats på 5 veckor! Vi ska se "I rymden finns inga känslor", undrar om den e bra? Någon som sett?
Nu kommer nog han tillbaka från duschen snart så puss hej!
(tillägnar detta inlägg till en viss person... STALKER!)

Fur vest

                    
Idag har jag min pälsväst på mig :D faktiskt första gången jag använder den hah. Köpte den i våras på Röda Korset för 40 kr :) Vet inte varför jag inte använt den, typ inte vågat haha ^^
Ikväll blire fredagsmys! Åh, längtar så mycket :)
Idag slutar jag halv fyra, känns surt på en fredag :/ Började klockan 08.30 imorse! Sjukt trött nu, tror jag måste ta en powernap sen.
Men nu måste jag lyssna på Jon,

Cya!

Converse


Idag tänkte jag plocka fram dom gamla godingarna :) Hade nästan glömt bort att jag äger ett par. Men fick ett ryck och letade fram dom i graderoben!
Ska nu snart till skolan, e ganska trött men de e inte så konstigt heller var ju ute ett tag igår med en viss person :) Det var hur trevligt som hellst! Ska ses imorgon också, freeedagsmyys :D

Men nu måste jag börja knyta skorna, Pöss!

Dagens outfit ;D


Blir ett snabbt inlägg nu, ska snart till stan och gå en runda med emelie innan vi börjar lektionen :) Efter skolan blir det att träffa någon ;) Men nu ska jag göra sista fixet innan jag drar till bussen!

Cya!

Man förstår inte vad som hänt

Idag inträffade det sorgligaste på länge, vår mattelärare föll ihop under en lektion imorse och nu finns han inte mer. Detta är så sjukt ofattbart, man förstår verkligen inte vad som hänt och kommer nog ta ett tag innan det sjunker in i huvudet.
I torsdags var allt bra, vi hade sista lektionen med dig och allt var bra.. Att ett liv kan ta slut på bara några sekunder, helt oväntat.
Minnesstund imorgon klockan tio, det kommer bli kämpigt! Hoppas att din familj kan gå vidare trots detta som hänt, kan inte ens tänka mig hur ni känner just nu. Jag vet inte vad jag skulle göra.
Tack för den korta tiden vi hade med dig Stefan,

vila i frid.

Utgång ikväll då ;D


Blir så less på min kamera när den tar såhär suddiga bilder! Jaja.. detta är iaf kvällens outfit ;)

RSS 2.0