Halloweenfest!

Ikväll ska jag på fest med emelie :) blir skitkul gumman! Har inget att dricka än så länge men det kanske fixar sig med kvällens gång. Ska snart äta nu sen ska jag till emelie så vi hörs hejsvejs!

Kvällens outfit ;)

Tatuering

Pratade med Lina i veckan om att tatuera sig, hon vill inte göra det själv så tänkte fråga mina föräldrar om jag också får! När jag frågade pappa sa han att det var okej om mamma sa ja. Har nyss pratat med mamsen medans vi åt middag och hon tyckte det var okej! :D är överlycklig, ska göra den på fotleden/nedre benet mellan jul och nyår :)

Tänkte göra något liknande motiv som den nedan ;D

Fullt upp!


Fredag
I fredags åkte jag ner på stan med lina en snabbis, skulle bara köpa lite mer silverinpackning. När vi var klara så åkte vi hem till lina för att vara hund- och barnvakt. Men när vi kom dit så var dom inte hemma, dom hade åkt till linas skola xD När dom kom så kissade linas hund två gånger innom typ en halvtimme ^^ rumsren jycke! (not)
Sen på kvällen var jag med älsklingen och myste sista gången innan han skulle till Stockholm för att kolla på muse.




Lördag
Jag och familjen åkte och bowlade! Det var askul, men sträckte en muskel!^^ Ändå slog jag Adrian ;) Sedan på kvällen så tog jag det bara lugt och slappade framför tv:n med familjen.. ganska tråkig kväll utan älsklingen :(<3


Söndag
Var bara hemma och städade i mitt rum, blev hur bra som hellst! (hos pappa) Ser ut som ett helt nytt rum, jättesnyggt! Sen på kvällen kom Ivar hem, saknat honom så mycket<3 så vi myste hela kvällen i mitt "nya" rum :)


Måndag
Vaknade med den vackraste människan som finns<3 vi åt frukost och åkte sedan ner på stan för att köpa garn, hittade garn på Röda Korset för 25 kr :D När det var gjort så åkte vi hem till Ivar en sväng, började omedelbart att sticka på min blivande halsduk! Sen var det bara att åka hem och packa inför morgondagen, och förbereda sig för en tidig uppgång ;)




Tisdag
Då var det dags för avfärd mot Ö-vik! Bussen gick klockan åtta från navet, man var riktigt trött då! Det tog ungefär två timmar med buss. Jag, Lina och Agnes lessnade efter en timme så vi gick ut på stan och satte oss på ett mysigt litet café, goda mackor jaaa! Ivar, Krister, Robin och Poffe lessnade efter två timmar så vi möttes lite senare på stan. Vi bestämde oss för att ta 15.40 bussen hem, så vid tretiden gick vi till burgerking och köpte oss smaskiga hamburgare! (synd att det inte finns i Sundsvall). Stickade nästan hela vägen hem så har stickat två av tre nystan nu! Snart klar :D


Idag
Ivar sov hos mig inatt, han åkte nyss härifrån (saknar honom redan<3) Ska ner till mamma sen och städa lite, sen ikväll ska vi på Sju Kryddor och äta, de e såååå gott längtar! Sover nog med älsklingen inatt med hihi :)

Det var allt från mig! Hejsvejs :)

Ny klänning!

Åh, var i Birsta idag med mammma Janne och älsklingen och hittade denna underbara skapelse! Har sett den förut men inte i denna färg. Tyckte den var jättefin så kollade på prislappen (och antog att den var dyr). Till min förvåning så var det rea och den kostade inte alls mycket! Så hängde undan den och gick till mamma för ett litet bidrag och hon gick med på det! Jag är jättelycklig nu, det är min nya festklänning! :D


  

Klänning MQ 249:- (499:-)


Skola..


Blev lockigt hår idag, vad tycks? :)


Sitter nu på franskan som slutar snart! Fick nyss reda på att mitt pass är klart så ska hämta det efter skolan, och sen träffa älsklingen<3 Ska sova hos honom inatt, kmr bli supermysigt! Men nu slutar vi så jag ska ner på plan tre och träffa elin! Hejsvejs ;)

klaar!

Och såhär blev det! Tyvärr lite för guloranget... men men får använda silvertoningen som bara den så går det förhoppningsvid bort :)


Slingoor!





Nu blir det massa mer slingor!! visst e man mycket snyggare redan? ;) Lina hjälpte mig att dra ut slingorna, F*N vad ont det gjorde! (men ska man vara fin så får man lida pin) Åh längtar tills jag får se resultatet, uppdaterar senare cya :)

frukost

Sitter nu vid köksbordet och äter lite frukost, börjar inte förns kvart i tio :) fick nyss reda på att spanienresan blev inställd pga att det var slutsålt på biljetter... blev lite depp då, hade gått och sett fram emot det ju!
Jaja life goes on, får vara hemma istället och festa en massa med tjejerna. Och självklart vara med älsklingen<3
Men nu ska jag börja sminka mig och klä på mig hejdåee!




Jag och älsklingen<3 sov hos underbaringen inatt, det var såå mysigt!


Utgång :)



NU ska jag snart till Ivars pappa på middag sedan ska jag ut med tjejerna! blir nog superkul :) har inte så mycket mer att säga och har ganska bråttom så vi hörs!

Tummen upp för second hand!



Köpte denna skitsnygga och nästen helt oanvända skjortan på myrorna idag! Har alltid en sån tur när jag handlar second hand, rätt storlek och allt. Köpte ju en kavaj för 60 kronor på röda korset för ett par veckor sedan också, samma där att det var exakt i min storlek och nästan helt oanvänd :) Dom som genast dissar second hand missar verkligen något, säger bara det ;)

Blå skjorta, Myrorna 45:-

Now I am silver =)



Hann inte knäppa någon bild igår så lägger upp en nu istället :) vad tycker ni? Jag är iaf jättenöjd, skulle kunna tänka mig att göra mer slingor så det blir lite ljusare! men nu får det se ut såhär ett tag, håret måste ju få vila lite :) Snart ska jag till skolan, börjar elva. Gruvar mig jättemycket inför företagsekonomin :O kmr bli jobbigt! men men, måste ju göras.. nu ska jag välja ut lite kläder för idag så hörs! puss

Shoppat!



Nu har jag äntligen köpt en silvertoning, är jätteglaad! Så nu blir det färga håret när jag kommer hem, hoppas det blir bra :O Elin köpte tre par trosor på hm för 20 spänn styck, värsta fyndet och dom var jättesöta så var tvungen att köpa ett par jag med. Lägger upp lite bilder senare om hur håret blev och lite sånt :) Cya!

Go silver!



Åhh! var på stan en jättesnabbis förut med älsklingen och hittade silvertoningen jag letat efter! Har funderat på att färga håret silverblont ett tag och nu snart blir det av. Ska vänta till nästa månadspeng och ta hand om håret till max så det är minsta möjliga slitet när jag slingar det. Sen blir det silvertoning! Jättepeppad är jag iih! Kommer bli så snyggt :)

RSS 2.0