Rapunzel of Sweden

Hejsan! Idag kom mitt efterlängtade löshår så nu ska jag hem och sätta på mig det :D lägger upp bild sen! Det var perfekt färg på det, trodde det skulle vara lite för ljust men icke ;) nu måste jag springa till bussen! Hejsvejs!

Gul klänning :)


I've done some shopping today! Köpte en jättesöt klänning på gina tricot för 299:- Asfin tycker jag!
Fick också en jetsetklocka från ur och pen i födelsedagspresent som jag bytte till en vit med guld :D sommrig och fin i vit :) Vi har ju kommit hem från en vecka i Polen nu också, blev en resa full av kultur, shopping och underbara människor!
Har ju också fyllt 18 år!!!! Känns helt jävla underbart!!! Var ut i torsdags och fredags och hade så jävla kul! Har fått jättefina presenter bl a en Iphone :) Var dags för mig nu haha ;)

Hörs senare pöss!


Onsdag :)


Hejsan!
Vet inte vad jag fick för ryck igår med alla inlägg men hoppas det blir mer såna dagar med många inlägg :) Snart ska jag ner på stan och träffa Lina, orkar inte sitta hemma EN DAG TILL! Haha..
Ser nu när jag plattat håret första gången på ett bra tag att det blivit ganska långt! Är superglad över att det växer trots att jag totalförstört det :) Får hoppas att moroccan oil serien funkar också :D

Cya! :*


Eventuell tatuering?


Vad tycks? fusktatueringar såklart! Men skulle nästan vara lite snyggt :)

I am ready!


Skyddsfilm, liten förstärkare i silicon, två skal, klistermärken i rosa glitter och ett läderfodral. 

Haha fick idag hem paketet från dealextreme med massa tillbehör till iphone! Så nu är jag väl förberedd på att köpa en :D Allt på bilden gick på kanske max 100 kr totalt! Looove it :)


Moroccan oil Treatment


Denna serie ska tydligen göra mirakel för håret, skyddar det samtidigt som det reparerar och gör det friskt och glansigt. Har läst hur mycket bra som hellst om den! Och jag kan bara inte låta bli att testa, särskilt eftersom mitt hår är så risigt just nu :) Så blir till att beställa ett startkit när jag fyllt år så får vi se hur bra detta funkar!

Lotus!


Hej!
Var ju i fredags och gjorde naglarna på Lotus :) jättefint blev det och kostade bara 360 kr! Gjorde franska tippar, enkelt och fint! Sedan satte jag på klistermärken med blommor när jag kom hem :) Vi hade 8 månader då så jag fick det som present av Sebastian <3

Lips!

                                      
Har nu bokat tid för läppförstoring :) 18 börjar närma sig och jag har känt länge att jag vill testa göra en läppförstoring! Ska på rådgivning 28/6 och göra förstoringen 3/7. Känner mig jättenervös, men hoppas det blir bra! Har tänkt använda Stylage då jag hört att Restylane kan bli klumpigt och hårt.
Vet att många dömer mig just nu men det är mitt liv och mitt beslut, till er som tänkt lägga negativa komentarer nu DON'T BOTHER!

Puss på er ;)

Student!


Nu ska man iväg och kolla på brorsan när han går ut på trappan :D Grattis Robert!!

Långhelg nurå!


Tjena :)
Idag har jag varit på dagiset och jobbat hela dagen, är så tacksam över att jag får chansen att jobba lite :) Fick en lön på 400 kr för 3 och en halv timmes jobb! inte dåligt ;) Ikväll blire väl bara att ta det lugnt, får se om det eventuellt blir utgång till helgen eller nåt.

Hej så länge!

RSS 2.0