ljuva fredag!.. nooot


Hejsaaan!
Idag kändes det ju lagom pestigt att kliva upp.. trött som fan och känner mig allmänt på dåligt humör! Blir så jävla less på människor som klagar och gnäller, och som dessutom inte har någon respekt.
Har lyckats gå ner all vikt jag gått upp på de senaste tre helgerna och lite till :D något som gör mig på bättre humör iaf, och om det inte regnar allt för mycket sen så blir det powerwalk efter skolan ;) Man blir så peppad när man märker att det blir skillnad på vågen! Men har en lång väg kvar.. typ sådär 8 kilo ungefär..
Nä men så ligger det till iaf haha!

Pöss på er =)

Torsdag


Tjena Tjena!
Vet att jag är kass på uppdatering, men blir så när man har mycket i skolan. Idag ska jag träffa mamma och eventuellt ta en fika :D sen blire väl hem och plugga som vanligt! :/ Så sjukt mycket nu!
Igår var vi till Birsta och shoppade lite jag och Sebastian, Vero Moda hade storrea så man passade på att fynda. Lägger upp bilder sedan.
Idag kände jag för att piffa upp mig lite så lockade håret lite och tog på mig kostymbrallorna och en fin kofta som jag köpte igår.

Nej nu får de vara bra! Hejsvejs =)

Tisdag!


Hejsan svejsan!
Idag skulle vi haft redovisning i Geografi, jag har valt jordbävningar. Så jag satt och råpluggade imorse, men sen så hade vi tydligen flyttat den till torsdag haha! Så nu är man ju klar med den ;D
Idag ska jag umgås med mamma efter skolan, kanske ta en fika eller något :) Myspys! Och sen ikväll måste jag plugga svenska som ett tok för jag har ett prov imorgon! Känns skönt att jag börjat beta av alla grejer jag har kvar iaf.. Vi slutar ju om knappt tre veckor :O

Nu ska jag fortsätta slappa och vara stolt över att jag för en gång skull är klar i tid hihi :)
Pöss!

Promenix med vännen min :)


Färgat håret igen :)


Hej!
Jag testade en ny färg igår som heter "live color xxl red passion", den ska vara waterproof och hålla bättre så vi får se :) men kanske skulle haft två förpackningar, det räckte men ska man ha en bra färg så måste man ju typ dränka håret i färg.. men blev bra endå :) Det blev en fin intensiv färg så ska nog fortsätta använda den!
99 kr på H&M, helt okej pris tycker jag.

...


Tänkte bara dedikera detta inlägg till en viss person!
All for now ;)

Ny header, igen


Hehe ja som ni ser så blev det ny header igen, ville ha en lite större förändring kände jag :)
Är så less på att vara halvsjuk nu! Mår halvdåligt varje dag, men endå inte så dåligt så jag kan vara hemma nå länge :/ Nu är det ju helg iaf så då får man väl kurera sig lite extra!
På fredag ska jag, Jossi, Anna och Evelina grilla hos oss när Sebastian är med jobbet på någon grej :) Blir mysigt tror jag! Men blir nog mest lugnt för min del skulle jag tro.

Ne nu blire väl att återgå till plugg.. pöss!

Tisdag :)


Idag har det varit sommarväder igen såå härligt! så blev gula jackan och lite mer lättklätt :) Har hlr-prov imorgon så måste plugga lite nu!

Pusshej!

Ny header

Vad tycks? kanske bara tillfällig får se..

Style by Tyra

Fick ett paket idag med en lip plumper och ear cuff från style by tyra :D Jättenöjd med båda!
Lip plumpern från Proclé heter volume booster och kostar 35 kr hos style by tyra, funkar jättebra! Det sticks som f*n men den funkar! Som det gamla ordspråket lyder "ska man vara fin så får man lida pin" haha :D

sjukling idag..

Idag är jag helförkyld! Stört vad fort man kan bli förkyld.. Bäst att kurera sig lite iaf.
Var ju i Gävle i helgen med brorsan mamma och Janne (som bor där). Shopade en jacka på myrorna där för 215 kr :) Den är senapsgul i mocka! Skitsnygg om du frågar mig, ett riktigt fynd helt enkelt!
Nu blire väl ipren eller en dusch kanske hejsvejs!

Dålig dag..


Fan vad jag är trött och inte mår bra idag! Haft sprängande huvudvärk hela natten och inte sovit bra alls.. Ska jobba idag på dagiset efter skolan, får se hur det går med mitt mående idag.. Hörs sen!

Pöss!

Leopard wedges


Fick ett paket från nelly igår som innehöll mina efterlängtade leopard wedges :) satt bra men lite liten på storleken och det var dumt nog skinnimitation innuti.. med andra ord så kan man inte vara helt barfota i dom, blir så jävla klibbigt! Svåra att få på sig också så måste nästan töja ut dom lite, men är endå nöjd, de kostade ju bara 174 kr :)

Inte min morgon!


Det var verkligen inte min morgon imorse.. turen var verkligen inte på min sida..
Hade varken pengar på busskortet eller telefonen, och det kom jag på precis när jag kom utanför dörren! Sen så försökte Sebastian fixa en smsbiljett åt mig men då fuckade telefonen ur och var tvungen att starta om den.. seeeeeeen så var jag så jävla less så jag orkade fan inte! :@ men men.. Tycker bara att det är så dumt eftersom majoriteten som åker buss är ungdomar, de har ofta maestro eller electronkort vilket inte funkar på bussen!!!!! varför? så jävla dumt.. Var bara tvungen att avreagera mig lite *pust*......

Valborg

I lördags så var det ju Valborg :) Blev en bra kväll tycker jag, Elin och Joel kom förbi och grillade med mig och Sebastian, sedan trillade Vimar och Oskar in och grillade lite till. Satt en stund i lägenheten och sedan gick vi ner till brasan vid ortviken. Stod där ett tag och på vägen tillbaka så träffade vi bl. a Dzesi Sebastians syster och några hon var med, dom hängde med upp till lägenheten :) trevligt att dom kunde hänga på men tyvärr så stannade dom inte så länge, får bli någon annan gång kanske. Vi gick och la oss vid två kanske, en bra kväll tycker jag :D Elin tog lite bilder som jag tänkte dela med mig av:



RSS 2.0