Coachtid..


Sitter nu på skolan och e skittrött! Var bara tvungen att komma på coachtid idag, har rätt många uppgifter att göra som ligger där och skapar fetångest.. Måste sätta igång nu

Puss!

Helgen som var


I helgen så åkte jag och Sebastian till pappa i Strängnäs. Men redan på fredagen på väg ner så möttes vi av motgångar. Det hade skett en jättestor olycka i Iggesund, tre lastbilar och fyra personbilar hade kolliderat. Man fick inte bryta bilkön så hade behövt sitta i en bilkö till klockan sex på morgonen om vi hade gett oss in i bilkön för det var först då dom började släppa igenom trafik. Men vi vände som tur var innan vi hade kommit så långt, så åkte på lördag morgon istället.
Vi hade sedan en jättekul helg med massa mys! Men fler motgångar väntade...
När vi skulle hem med tåget så var det ju självklart till att börja med försening med 20 minuter från Uppsala. Men det var inte förän vi kom till Gävle som det mest irriterande inträffade. Vi kom inte längre än 100 meter från perrongen, sen blev det elfel så där stog vi utan el i nästan två timmar! Men tillslut kunde dom få tillbaka tåget till plattformen. Där protesterade vi resenärer och fick ta nästa tåg mot Sundsvall. Men det tåget var fullbokat så jag och Sebastian fick sitta i ingången på golvet och frysa. Som tur var så hittade vi två platser efter Söderhamn.
Är så glad över att Sebastian var med, annars hade det varit så sjukt jobbigt! Älskar dig gubben<3

Dress


Ny klänning, H&M 99kr!

Måndag


Hejsan!
Då var det måndag igen då.. Haft en underbar helg, och ville inte att den skulle ta slut! Men de e ju så att allt har ett slut tyvärr :P
Just nu sitter jag i skolan och lyssnar på presentationer om "viktiga individer mellan 1400-1700 talet". Jag och Sofia har valt Voltaire, men kan inte redovisa idag för hon e hemma (och vi e inte riktigt klara).
Idag vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på, kanske gymma lite när man kommer hem får se, borde sätta igång att plugga lite också!

Hejsvejs!

Ny laptopväska


Har nu beställt en ny laptopväska, känner att min nuvarande är väldigt utsliten och är jätteless på den! Vill ha en som e lite mer min stil. Så det blev en vit/cremefärgad coco inspirerad från Krusell, var extrapris på bellme.se. Hade kostat 599, men nu kostar den 299 så slog till! Leveranstid 2-5 arbetsdagar, så får den förhoppningsvis till veckan :D

Torsdag


Idag ere torsdag, de e sjukt vad veckorna går fort! Sov hos älsklingen inatt (hah som typ alla nätter^^) såå mysigt att sova med honom, skulle kännas konstigt att inte sova med honom nu :)<3
Har ju haft lite ytterligare komplikationer med ett visst ex, men förhoppningsvis är det över snart annars måste jag nog ta till lite mer drastiska metoder. Har inte gjort något för att förtjäna den här skiten så varför sitta och bara ta allt? Aldrig!
Nu har vi snart Speaking i engelska B och e lite smånervös om jag ska vara ärlig! Men hoppas det går bra :)
Har inte så mycket mer att dela med mig av at the moment,

Hejsvejs! =)


En liten hälsning


Hej!
Det är jag som är julkulan Gabbieeee! Nu när det snart är jul så plockar min pojkvän Sebastian fram mig för lite julmys, och så han har något fint att se på :)<3 Han tycker om mig precis som jag är!

Middag



Såhär ser vi ut ikväll! Snygg pojkvän man har ;)


Ikväll har jag och Sebastian varit på middag med pappsen! Tänkte att det var på sin plats att han fick träffa min älskling så var ju ett bra läge ikväll när man skulle ut och äta :) Just nu så e jag med Becca och Lina och vi tänkte ju dra ut, nu har vi hittat någonstans att vara också så nu e ju allt fixat!
Nu ska jag återgå till mitt vin

Pöss!

Rings


Såhär ser ringarna ut som jag fick av Sebastian för ett par veckor sedan :) Sååå fina!

Idag snöar det som bara fan! Så man lider ju en aning..
Men det är ju en månad med älsklingen idag!<3 Och fler ska det bli :) Ska hem till honom sen och baka lussebullar och bara myysa hela kvällen.
Men måste plugga järnet av mig nu för att kunna göra det med Sebastian ikväll :O Är snart klar med en FEK uppgift som känns ganska skönt.
Nu måste jag återgå till pluggandet!

Cya =)


Ny klänning :)


Idag var jag och köpte en klänning på H&M, tänkte den skulle passa bra till vintern med tanke på färgen :) tycker den smickrade figuren riktigt fint! 
199:- kostade den, nöjd som bara den :D

Sista dagen i Spanien :)

Nu ligger jag och Robert på ett hotellrum i Sevilla, ska sova här sista natten pga tidig flight imorgon :)
Den här veckan har vädret varit helt fucking amazing! Har blivit lite brun iaf ;) Men varit ganska långtråkigt dock, så ska bli skönt att komma hem imorgon :)
Någon jag har saknat mer än allt annat är min underbara Sebastiaaan<33 Längtar så obeskrivligt mycket tills jag får vara i hans armar igen, han ska hämta mig och Robert imorgon på Midlanda så han e den första jag får träffa!
Nu ska jag ge tillbaka datorn till brorsan som sitter här och glor :)
Hejsvejs!
Foto: Robert Ivnäs

RSS 2.0