Saknar bandtiderna så sjukt mycket :/


Måndag


Haha jag och johanna var tvungna att göra något roligt av situationen idag ^^

Idag var ju kickoff för caset denna vecka.... SKITJOBBIGT kommer det bli! FN-projekt är det och vi ska låtsas sitta i FN och representera ett land per grupp, inte roligt..
När jag kom hem så tog jag en sån där walk igen, så skönt när man väl kommer till skott! Sedan åkte jag, becca och lina till sidsjön och satte oss på en brygga i kvällssolen, så skönt! Nyss kommit hem och ska nog lägga mig tidigt ikväll, är skittrött efter idag, vill inte veta hur trött jag kommer vara imorgon!

Emelie, hoppas du läser detta! Känns så hemskt att du mår såhär och hoppas att du kommer till skolan snart så vi får prata, saknar dig gummis! Hoppas det blir bra.. hoppas verkligen det! <3

Söndag

Vaknade vid halv tolv idag, gick upp och satte mig vid datorn. Vid två tog jag mig en redig powerwalk/springtur som tog ungefär 40 min, så skönt att komma ut och röra på sig!
Idag är det ju mors dag också.. men jag har ingen mor i närheten att fira för hon är i gävle med janne så får räcka med ett grattis där :)
Var nyss ner på ego och tog mig en 20 minutare i deras solarium också, måste ju bygga upp lite bränna nu inann man åker iväg till Cypern :D Bara 5 dagar kvar nu!!!! Längtar ihjäl mig!!!
Men nu måste jag göra en sista pluggrej så 
 

Hej så länge!

Brunett vs. Blondin

Är ganska less på mitt blonda hår nu, längtar verkligen till hösten då jag planerat att färga det brunt igen. Vad tycker ni? ska jag bli brunett?
Saknar den hårfärgen något sjukt!


Fredag

Idag har jag inte gjort så mycket, vaknade vid elva och gjorde frukost. Vid två åkte jag och tankade och sedan har jag städat och pluggat lite :)
Ikväll ska jag vara med Becca, vi ska hitta på något skojsigt! Iaf bättre än att sitta hemma..
Ska snart till pappsen och äta middag, blir kolgrillenmat igen känns som att vi åt det nyss men jag klagar inte, skitgod mat ju!

Allt för tillfället, Hejsvejs!

SÅ JÄVLA BRA LÅT! SJUNGER HALSEN AV MIG!


Dans..

Ska nu snart gå till bussen, ska till skönsberg och dansa med idrotten -.- Är så INTE pepp.. Vill hellst stanna hemma men aja, är väll så illa tvungen..

Såhär ser jag ut idag..

lång och jobbig dag

Idag har det varit fullt upp så har inte hunnit med någon update.. Är på ganska deppigt humör just nu så har inte så mycket mer att skriva.
Ja imorgon ska jag vara med tjejerna och se Sex And The City 2 smygpremiären, så något att se fram emot iaf.
Men orkar verkligen inte skriva mer nu så

Godnatt allihopa!

VR

Fick nyss detta ganska så trevliga erbjudande på min mail :) tror jag ska slå till på detta faktiskt, klockan var ju ganska fin och veckorevyn är en hyfsad tidning!

Måndag


Idag har jag en sjukt hemsk magkänsla :( det är någonting som inte stämmer.. som är fel.. Är väldigt förvirrad igen och förstår inte vart denna magkänsla kommer ifrån :(

Skor!

Har köpt ett par jättebilliga skor idag från H&M, 149 kr kostar dom och såhär ser dom ut :) :

Bilder från igår, BUSBACKEN!







Kvällens look


Ikväll ser jag ut såhär :)

Lördag


Har ni sett att mitt hår blivit längre? :D är så glad!

Idag ska jag städa lite och sedan vid fyra så ska jag ner på stan och möta becca för att handla :) Ska ju grilla hos lina ikväll, blir mysigt de! Får se om jag får sova hos lina, ska fråga henne sedan :)
Måste bara säga att jag är såå nöjd med mina nya haremsbyxor, helt otroligt snygga och sköna! Skorna från hm dock är sjukt obekväma att gå mer än en timme med, och när jag kom hem igår var jag tvungen att sticka hål på två blåsor under fötterna :( AJ!
Nej men nu ska jag nog börja göra mig en frukostmacka!

Hejsvejs!


OH MY!

Sjukt bra band säger jag bara! Är väldigt stolt över  min styvbror Adrian Karlman på bas (hatar det uttrycket, låter elakt^^).
Här kommer lite bilder från kvällen på pipeline:


Adrian!




Fredag

Idag har man gjort nationella i matte, gick ju väldigt mycket sådär.. tyckte att det var ganska så svårt :(
Efter det så gick jag omkring på stan men Denise och Emelie, supertrevligt! Köpte lite saker också på H&M :) Ett nagellack, tyllkjol, haremsbyxorna jag suktat efter och ett bronzingpuder. Tanten i kassan glömde slå in byxorna så fick dom gratis :D haha fick allt det där för ynka 120 kr^^
Ikväll är det OH MY! som gäller, vet dock inte än vilken tid det är med ska strax ta reda på det.

Här kommer lite bilder på saker jag handlat:




Tyllkjol 49:-, Haremsbyxor 99:- (egentligen), Nagellack 39.50:-, Bronzpuder 49.50 :-

Torsdag

Har gråtit till och från hela dagen.. Gjorde nyss mat till mig och brorsan, morsan kommer hem senare idag, något föräldramöte.
Känns endå bättre nu.. Har ju blivit lite ändrade planer, som jag nästan visste igår när jag redan då kände att jag ångrat mig.

All for now, Bye!

...

1 700 i golvet....Tack! Din förlust egentligen...

Haremsbyxor!


Åh vill ha såna här byxor soo bad! :) Är ju så sjukt billiga också, bara 99:-
Blir till att införskaffa sig när man får pengar om en vecka!

Minishopping^^

Idag var jag och Jossi och drällde runt på stan, hon letade nagellack och bustier och jag hade lite att göra så kollade på lite bhtillbehör. Hittade en jätterolig grej för nästan inga pengar alls, nipplecovers med strasstenar för att blinga melonerna lite med haha :D Kostade 14.50 :- på Lindex :)

Tisdag

Idag är det också helt underbart väder, blir så glad! Har suttit ute i solen med Jossi på lunchen, hur skönt som hellst, vill bara hem och pressa och bli brun :D Men snart ska man ju till Cypern så då blir det pressa!
Pratade med Adrian idag när vi satt på torget i solen, kom ju på att jag kan ta med Jossi istället för Ivar på pipeline till helgen! Så han ska skriva upp oss på gästlistan så vi kommer in for free ;D Ska bli kul att se hur dom utvecklats sedan sist, har inte sett dom live på över två år ^^ Längtar!

Hejsvejs!

Ensamhet..

Känns lite tomt utan dig, ovant.. Men endå så kanske man borde vänja sig lite vid sånt här om det värsta nu skulle hända.. Har endå mina vänner, dom bästa i hela världen och dom betyder verkligen så sjukt mycket!
Vet inte hur mycket tillit jag har i dig, är väldigt förvirrad och vet inte riktigt vad jag ska göra.. Vet iaf att jag inte vill ses nu.. Vi får se hur det känns senare men just nu så behöver jag distans..

Skor!


Köpte nya skor på lunchen för bara 100:- på H&M :)

Måndag, back to school!


Idag är det måndag.. Kändes nästan som sommar i helgen när det var så varmt! Idag är det också varmt, ca 18 grader ute :) Det matchar jag med jeansshorts med tunna strumpbyxor under och skinnjacka! Efter skolan idag så tänkte jag umgås med min gode vän Lina, blir kul :) Har en lång rast sen så då blir det sola på stan, om vädret håller i sig dvs ;)
Hejsvejs!

På tåget


Sitter nu på tåget som går hem! Har varit en trevlig helg med god mat och bra sällskap. Nu måste jag göra en uppgift som jag är ganska sen med så borde sätta igång,
Hejsvejs!

Kvällens outfit


Promenad i det gröna..

Man känner sig så fri när man vandrar omkring i den vackra skogsparken, om ändå du varit med.. Önskar att du kunde förstå hur ledsen jag fortfarande är över vad du lyckades med.. Det hade varit underbart att få spendera tid här med dig, och fira tiden vi haft tillsammans.. Men allt förstördes, på ett ögonblick så gick allt i spillror.. :'(
Känslan man får av att gå omkring här är obeskrivlig, och hur hade det då varit med dig? Det är något jag aldrig kommer att få veta.. Detta hade varit overdeligt, något jag aldrig skulle glömma..




Bilder tagna av : www.robertivnas.bloggagratis.se

Bröllop!

Idag ska pappa och monica gifta sig, cermonin börjar kl halv tre så om en timme så smäller det :) Sitter med brorsan på hotellrummet nu och tar det lugnt. Vi är på Södertuna slott, lyxigt värre ;)
Bloggar mer senare hörs!

Såhär ser jag ut nu :) (har inte en maska i strumpbyxan, ser bara ut så på bilden)
Ska ha en vit klänning ikväll på middagen, lägger upp bild då med!

Uppladdning!

Sitter vid köksbordet och har nyss avslutat min frukost :) gjorde en riktig brakmacka med allt möjligt på för att jag inte ska bli hungrig sedan på nationella i matte!

Smygpremiär!


Jag, Emelie, Sofia och Johanna ska på detta! Fatta vad kul :D

Bilder från valborg

Här kommer bilder (vet att jag är jäättesen) från valborg







Längtan

ÅH vad jag längtar nu till cypern!! bara fyra veckor kvar, jag håller på att dö av längtan, särskilt nu när jag sitter och tittar på semesterbilder från Egypten :O hur ska jag kunna bärja mig xD

Jag på ett av hotellen i Egypten, detta låg i Luxor! Vill tillbaka :(

På skolan


Sitter nu på skolan och har nyss gjort klart första delen, läsförståelse, i nationella engelska! Det gick bra, men det var svårare än jag trodde :/ Om tjugo minuter så sätter andra delen igång, hörförståelse, hoppas det går bra är lite nervös om jag ska vara ärlig.
Efter skolan så blir det nog lite ändrade planer, Ivar är sjuk så drar nog hem istället och pluggar. Blir endå jobbigt med buss och så när man ska hem sen ikväll + att jag slutar halv fem, sjukt lång dag. Kommer vara helt slut sen..

Snacka om dåligt väder..


Blir ingen moppe idag inte :( det typ snöar just nuu.. och det ska bli regn hela dan, så får bli buss till skolan idag helt enkelt!
Idag så fick jag lite sovmorgon, har nämligen engelska nationella hör- och läsförståelse idag! Det går nog bra :)
Efter skolan ska jag till Ivar och mysa, längtar dit<3
Men nu måste jag göra mig iordning!

Hejsvejs =)

RSS 2.0