Helg :D

Hej!
Igår var jag och pappa på fyndlagret med min slalomutrustning+skridskor, tänkt sälja dom för att jag knappt använder dom, och så är jag typ pank ;) Trodde att jag skulle få ca 800 kanske, men fick 1200 kr för allt :D asbra! så nu är jag inte pank längre!
Har beställt en lipplumper från Too Faced, hoppas den är bra :) Får den nog på tisdag eller onsdag!
Nu när jag har pengar tänkte jag införskaffa mig ett riktigt löshår också, vill kunna styla det och även kunna tvätta det med silvershampoo :) Plasthåret vet jag inte riktigt vad jag ska göra med, får duga tills jag skaffar riktigt ^^
Jag och min mysiga tjockis Pysen :)

Vaken!


Nu sitter jag i soffan hos pappa och skriver i morgonrock^^
Idag ska jag gå en sväng med Jossi på stan, sen klockan ett ska jag ta en till SPRUTA! :O det gjorde asont sist så ser inte fram emot det :(
Ikväll ska jag äta middag hos Ivars pappa, det blir tacos ;D Mums! Sedan ska vi nog bara ta det lugnt hos honom och mysa hela kvällen :D Det var allt för idag skulle jag tro.. 
Hejsvejs!

Blir nog hemma hela dagen..

Vaknade upp med världens huvudvärk imorse, så fortsatte sova men blev inte bättre. Nu när jag gått upp så mår jag lite illa också.. Så det blir nog ingen skola för mig idag, inte på förmiddagen iaf!
Ska gå tillbaka till sängen nu, ta en huvudvärkstablett också..

Skön dag!


Idag hade jag en lektion, slutade klockan tio och åkte sedan hem :)
När jag skulle kliva på bussen så skulle de självklart byta chaffis.. Han som skulle ta över bussen var så himla seg! trodde nästan att det var ett skämt :O Där står jag och några till, i 25 graders kyla och han tar ta mej fan fem minuter på sig att sätta sig! Han skulle hänga av sig jackan, knyta skorna, sätta sig bekvämt.. herregud! En dam kollade på mig och vi skrattade lite lätt för att han var så skrattretande långsam^^
Men nu är jag hemma iaf och har tinat upp ganska okej så fryser inte lika mycket, tur att man ska till Egypten nästa fredag :D
Ska snart börja plugga till franskaprovet imorgon, kommer nog inte gå så bra heh^^

Ha det bra!

Vardagsshopping :)

Idag så var jag med mamsen ut till birsta för att köpa sandaler :) hittade ett par jättesnygga mörkbruna på Eurosko. Satt perfekt! Vi köpte tygskor på hm också, billiga bara 129 :- Sandalerna kostade 399 :- inte så jättedyrt endå :) köpte ett silvershampo också, kan behövas nu när man är nyblekt :D
Här kommer en bild på det jag köpte!

Typskor H&M 129:- Silvershampo Trudes 159:- Sandaler Eurosko 399:-

Dagens look ;)

Har precis sminkat klart och pillat lite med håret, men det mesta är självfall har bara vridit lite lockar i luggen :)
Såhär ser jag ut idag:


Måndag

Idag klev jag upp ganska tidigt faktiskt, kunde inte sova längre än till nio. Tog en dusch och fixade till de gula toner som jag fick av att bleka utväxten igår, gjorde det hos lina hon var så snäll så hon hjälpte mig med det :)
Det är bara två veckor kvar nu tills vi ska åka till Egypten, ååh vad jag längtar!!
Börjar som vanligt två idag så kan ta det lugnt ett bra tag till, ska snart äta lunch.
Tjingeling!

P.S: Har ett tips till de som funderar på att köpa en lip plumper, använd tigerbalsam och smörj på läpparna! Kostar inte mycket alls och funkar faktiskt riktigt bra! :)

Vem är det som har namnsdag idag?

Jo för det är jaaaag!! :D

Rättegångsdag :)


Hejsan!
Ska snart in och vara försvarsadvokat :D har en ganska bra magkänsla faktiskt!
Tänkte sola senare men får se hur det blir med den saken, kanske :) ÄLSKAR att vara brun!!
Kommer sluta vid halv två idag, går nog och solar då och sen drar jag hem och gör några uppgifter som jag har kvar :) Men måste förbereda mig lite till nu 
HEJSVEJS!

Torsdag


Sitter på min sista lektion för dagen nu och ska skriva om Nya Zeland! Är med Daniel, Sofia och Josefin. Efter skolan idag så ska jag hem och råplugga inför imorgon, har rättegångscase så och jag ska vara försvarsadvokat KAN TYP INGENTING!! så har lite smått panik över att jag kommer skämma ut mig imorgon :O Sedan så måste jag göra några små uppgifter i franskan också som jag glömt göra..
Ikväll ska jag, mamma, brorsan och hans tjej äta på ikea.. jag ville att vi skulle ta donken men det ville inte mamma -.- palla ikea.. jaja, ska väl inte klaga.
Nu ska jag fortsätta med arbetet så tjingeling! :)

Löshåret!


Nu har mitt löshår kommit! Satt uppe sent igår kväll och sydde på alla tio spännen -.- Men nu sitter det i och måste säga att det inte var så dåligt som jag trott! Trasslar inte och ser väldigt naturligt ut. Går dock inte att styla med lockar eller liknande vilket är ett minus! Blev lite paff när jag öppnade paketet, håret som jag beställt skulle vara 45 cm, men det var 75 :O gick nedanför rumpan så fick klippa av det vilket var lite synd för då blir det så raktklippt :/ men ser bra ut endå :) nästan samma färg också :D Men för de som inte orkar vänta en och en halv vecka på leverans och för de som vill ha hår som går att styla avråder jag från att köpa hår från Hairpalace.eu!

Egypten!

Sitter nu och drömmer mig bort till Egypten som vi åker till om bara två och en halv vecka :) Längtar så!
Tänkte dela med mig av lite bilder från ett av hotellen vi ska bo på (bara för att retas lite så kan jag ju tillägga att det är 30 grader i Kairo just nu^^)




Alla hjärtans dag<3


Igår var det ju alla hjärtans dag :D Den firade jag med min älskling. Dagen började med att vi klev upp och tog ett skönt morgonbad :) Sen på kvällen gick vi och åt på Saigon och efter det gick vi på bio och såg "Wolfman", han var så snäll och bjöd mig på allt<3 Filmen var dock inte särskilt bra men det gjorde inte så mycket för vi hade ju varandra :)<3

Kvällen

Ikväll ska jag till lina och umgås lite med henne :) Vet inte riktigt vad vi ska hitta på får se vad kvällen bjuder på ^^ Såhär ser jag ut ikväll iaf :)


Ut i backen!


Idag är det friluftsdag på Thorén Business School :D Jag jag åka slalom (för första gången på tre år) med Jossi :) Är jättepepp! Ska bli skitkul^^ Sitter nu och väntar på att bli upphämtad av Jossis föräldrar sedan bär det av till Sidsjön :D Ska plocka ihop de sista grejorna nu!
Hejsvejs!

....

Vet seriöst inte vad jag ska göra, det känns som att detta var droppen.. Jag står inte ut mycket länge till.. På ett sätt skulle det vara så skönt att bara få slut på allt lidande, allt bråk, allt.. Men vill samtidigt kämpa för oss, kämpa för det vi byggt upp tillsammans, men just nu så finns det inte så mycket att kämpa för.. Har snart fått nog, orkar snart inte mer.. Ville bara vara ärlig, men var jag än gör så blir det fel, allt blir bara så fel...... Det kändes verkligen som att allt skulle fixa sig nu, som att det skulle bli bra men nu tror jag inte på det längre.. vågar inte tro någonting, jag var på väg men nu är det som innan igen..

09/02


Hej!
Springer omkring i Ivars jättemjuka och mysiga tröja nu :) ska sätta mig och jobba snart, måste skriva ett tal på engelska -.- Sen måste jag göra en datakunskapuppgift också :/ Idag fyller pappsen år så blir förhoppningsvis tårta efter maten :D Grattis till honom! Vid tre kommer Ivar, då blir det väll tv och så :) Men nu måste jag verkligen börja skriva så jag blir klar innan han kommer!
Hejsvejs :D

Hårförlängning!

Nu har jag beställt hårförlängning från Hairpalace.eu, för otroliga 199 kr! (hade kostat det dubbla).
Man blir ju lite skeptisk när det är så billigt men vi får se hur kvalitén på håret är, värt att testa iaf :) Skriver mer om det när jag får det, det är blont 45 cm rakt hår på trens :)

Ny skolvecka!

Ja nu sitter jag vid köksbordet och kollar på lite underbara minenn på youtube, nästan så man blir lite rörd^^ Ska snart börja fixa till mig och vid halv två bär det av till skolan, har ju turen att börja klockan två på måndagar ;)
Idag slutar jag ca halv fem, ska äta hos pappa sedan ska jag gå lös på mammas hår! Det ska nämligen färgas, hon vågar äntligen låta mig färga det ist för att lägga ut 800 på att en frissa gör det :D
Det var allt från mig nu för stunden cya :D

Såhär såg man ut i fredags när det var tänkt att jag och lina skulle ut ^^

Ny jacka!


Dagens look!

Hej!
Idag har varit en ganska skön dag, gick på stan med Jossi på luchen. Vi gick på café och tog en liten fika, hon åt en macka och jag åt en kaka hah :D Efter skolan så åkte jag och mamsen till birsta, vi åt och köpte bl a en ny jacka till mig :D ASNÖJD! kan knappt bärga mig tills jag får använda den imorgon! Måste tyvärr gå på coachtiden imorgon kl. 09.00 :/ asjobbigt att kliva upp men men.. måste göras!

Helgen

Den här helgen har verkligen varit proppad med grejer!

Fredag: Var med Jossie och såg "Inglorious Basterds", den var så jävla braa!! Fan bästa filmen jag sett på länge, synd bara att det inte var som i filmen i verkligheten :/ Efter det så mötte jag Ivar på navet och vi åkte hem och sov med sista bussen<3

Lördag:
Ställde klockan på halv åtta och snoozade till kvart över -.- var trött då! Ivar fick ligga kvar lite längre medans jag klev upp och gjorde lite grejer. Vi åt frukost vid ca halv tio så åkte vi till stan och släppte av Ivar, sedan bar det av till Insjön, Dalarna. Vi skulle på Majs begravning, min gammelfarmor som nyligen gått bort. Den började klockan tre. Vi som var familj satt längst fram i kyrkan och gick sedan och lade en ros på hennes kista. Det var jättejobbigt men försökte verkligen allt jag kunde för att inte gråta :( Sedan på kvällen var det middag på Insjöns hotell med släkten.

Söndag: Vi klev upp och åt frukost vid nio tiden. Vi kom iväg halv tio och kom hem vid halv två. Då testade jag att blanda olivolja med ägg som inpackning till håret, det funkade sådär, blev ingen stödde skillnad^^ Sedan vid fem så åkte pappa och hämtade mat på kolgrillen vid ortviken och Ivar kom och åt med oss :) Max fyllde år, 23, så det blev tårta och grejer efter maten :D gott gott! Ivar åkte hem vid nio och jag sov sedan hos pappa!

Såhär såg hotellrummet ut i Insjön

Jag och brorsan fick den lyxiga duschen ;)

RSS 2.0