Dom brandgula pumpsen


Tadaaah! får ingen bättre bild på dom just nu, ni ska få se dom på sedan :)

Skor och blus!


Igår var jag och Elin på Röda Korset och kikade lite :) köpte ett par byxor för 10 kr! och la undan ett par gul/orangea pumps och en blus i nästan exakt samma färg. Ska låna pengar av sebastian och gå och köpa dom sen :) Lägger upp bild senare idag.

Hejsvejs!

Diskmaskiiin!!!!!! :D


Underbaaart! Nu är den på plats och fungerar finfint! Helt otrolig känsla att plocka ur den första diskade disken :D Min älskling har varit såå duktig som snickrat och slitit för att få det så fint :)

Måndag


Fan vad jag hatar skolan!! Är så sjukt jävla spyless på skolan, så jävla mycket att göra och känner ingen ork för fem öre... Ser inget ljus i tunneln just nu, orkar bara inte!!
Var bara tvungen att avreagera mig lite, sry! Idag ska jag och älsklingen uträtta lite ärenden, bl a köpa en grej så att vattenmatningen till diskmaskinen funkar, kräva tillbaka pengar från kermit sen igår då han tog dubbelt betalt å lite mer. Sen ska vi hem och köra vår diskmaskin som jag är så glad över att vi köpte igår :D hoppas den funkar som den ska :) Sen blir det mys!
Vi hade vår halvårsdag igår, så underbart att det känns så bra efter 6 mån för vet då att det kommer bli så många fler <3 Hoppas jag iaf! Nu ska jag lyssna på läraren från helvetet, hejsvejs!

Egen design ;)

Yes! nu har jag varit på panduro och nyss satt ihop örhänget :) är riktigt nöjd, men fjädrarna ska jag behandla lite med någon kräm så dom inte ser så tilltuffsade ut. Vad tycks? tog korset jag köpte i veckan och satte dit!

Panduro

          
Titta vad jag hittat på panduros hemsida :D jättebilliga hängen som man kan göra örhängen av! Måste kolla in om dom har dessa i butik, hoppas hoppas!

Lugn dag


Idag sov jag till klockan ett åh vad skönt! Sedan när Sebastian kom hem så åkte vi till birsta och tog en glass och handlade lite. Just nu sitter vi och käkar pistagenötter jag, Sebastian och Oskar haha :) Tänkte lägga upp en bättre bild på hur håret blev också, förutom det så har jag inte så mycket att säga. Jo! Var in på Panduro och hittade ett par jättefina ugglor som man kan göra örhängen av, letade egentligen ett kors men det får jag leta någon annanstans för det hade dem inte! Men ugglorna kostade bara 39 så det kan ju vara värt :)

Nu ska vi kolla vidare på tv, hejsvejs!

Red head!


Syns mycket mer i verkligheten :) är rätt så nöjd! Vad tycks? Bättre bild kommer senare


Tisdag


Hejsan!
Idag började man vid tolv dårå, så blev lite skön sovmorgon :) behövdes kände jag! Slutar vid tre idag, då ska jag gå och köpa en röd hårfärg tycker jag passar väldigt bra i rödbrunt hår, så vi får se hur det blir.
Ska kanske köra hem Sebastians vespa sen när han slutat jobba, första turen iår då med moppe haha. Själv så ska jag ju sälja min moppe, någon intresserad av en Keeway Matrix 08? 
Nu måste jag sluta 

Hejsvejs! 

Korsörhänge


Köpte detta på JC för nästan ingenting alls :) tycker det duger tills man orkar beställa ett större. Fattar inte varför butikerna i stan inte kan ta in lite snygga korsörhängen! Blir så dyrt med frakt..
Har ju också som ni ser färgat tillbaka håret till brunt, såg så slitet ut för minsta lilla, den bruna färgen luras lite och gör att det ser lite friskare ut :)

Nu har jag lektion
Hejsvejs!

bilder från igår


RSS 2.0