Nu är håret borta :)


Och det känns såå bra :) de e så friskt och fint, har inte varit såhär på flera år! De e väldigt kort om du frågar mig men trivs ändå i det, lite "damig" stil över det. Så nu är ju frågan, vad tycks? haha!

Nu ryker håret!


Nu har jag bestämt mig för en sak som mitt hår verkligen kommer tacka mig för. Ska klippa av håret en halv decimeter ungefär, då får jag bort allt slitet och då kan det äntligen växa ut som det ska, kommer bli jämnlångt då också (förutom luggen). Hoppas det blir bra! Vill hem nu och göra the big change :D Wish me luck, som alltid så klipper jag mig själv (åter igen förutom luggen haha).

Snygg bild va? hahaha :P

Övernattning


Ikväll ere övernattning på Thorén, tror ni att jag ska sova över? hahaha nepp ;) så trött som jag är skulle jag bli så sjukt grinig utan sömn hah :) Ska vara här till åtta, halv nio kanske sen åka hem till älsklingen och katten å myysa<3
Kanske får Jeffery Campbell kopiorna idag, Sebastian var så underbar som ger mig dom för jag var så duktig med mitt skolarbete, han är för underbar!

Ne men nu måste jag och Denise börja jobba igen,

Hörs häj!

Skitsnygga kopior!


Kolla på dom här skitsnygga Jeffery Campbell kopiorna! Vill ha soo bad, hoppas dom finns kvar efter jul då man är pank för tillfället :/

Tisdag


Hejsan!
Jag veeeeeeeeeet, hundra år sedan man uppdaterade! hah ne men har bara inte haft lust, tappat drivet i allt nu känns det som..
Känns helt otroligt att det är jullov om en vecka! Den här terminen har verkligen gått fort, hoppas nästa gör det med. Längtar så sjukt mycket till jul, Sebastian ska ju vara med oss i stugan kommer bli så mysigt! <3 Har handlat klart julklappar så känns skönt att det är gjort :)
Känns som att jag äntligen kommit igång med alla jobbiga uppgifter som är sena, måste bara ge mig fan på att få dom klara innan jag går på lov!
Hoppas på det, men nu var det inte så mycket mer att skriva om..

Hejsvejs!

Torsdag


Jaaaa.. Idag ere torsdag och man har nyss haft speaking i engelska, gick väl ganska bra men inte lika bra som förra året i A-kursen. Nu ska vi egentligen ha engelska men Petra (läraren) har inte kommit än, började för en kvart sedan^^ hihi tokigt!
Igår så julshoppade man lite, blev bara julisar till Sebastian för mamma ville peka ut lite saker först så det får vänta :)
Köpte också hårfärg så blev svarthårig igårkväll :D Vad tycks? Trivs ganska bra i det men e lite ovan.
Nu kom Petra så got to go!

Hörs :D

Åhh!


Titta på dom små liven, sååååå sööta :') Vill ha en liten kissemiss så himla bad :D


RSS 2.0